Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Ders işleyişi ile ilgili genel bilgilerin paylaşılması
|
|
|
2 |
Beslenme, Gıda saklama Yöntemleri, Pişirme teknikleri hakkında teorik ders işleme
|
|
|
3 |
Hamburger, patates kızartması, ketçap ve clup sandviç hazırlama
|
|
|
4 |
Kümes hayvanları: Tavuk Ballantine ve Gallantine , Piliç Cordon Blue
|
|
|
5 |
Et yemekleri ve sosları: Demi glass sos ile dana madalyon
|
|
|
6 |
Et yemekleri ve sosları: Beef Wellington, Dana Carpaccıo
|
|
|
7 |
Kümes hayvanları: Bıldırcın dolması, Portakallı ördek, fırında kaz
|
|
|
8 |
Ara sınav
|
|
|
9 |
Tavuk yemekleri ve sosları:Tavuk bölümleri parçalama:chicken fıngers,sinitzel,Kızarmış tavuk kanatları
|
|
|
10 |
Balık yemekleri ve sosları: Somon fileto çıkarma, füme somon,Gravlax, Levrek
|
|
|
11 |
Sakatatlar: Tavuk ve dana ciğeri, beyin, dil, kelle paça çorbası
|
|
|
12 |
Sakatatlar:Mumbar, şırdan
|
|
|
13 |
Deniz ürünleri, Tempura karides,ceviche, kalamar, ahtapot
|
|
|
14 |
Kümes hayvanları: Tavuk satay, Buffalo tavuk kanadı,
|
|
|
15 |
Genel Tekrar
|
|
|