Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Gastronomi Kavramı: Tanım ve Gelişim
|
Kitaplarda ilgili bölümler, ders notu, konuyla ilgili makaleler, sunular, ödevler, web içeriği
|
Gastronomi ve Turizm.Doç Dr Hülya Kurgun,Yrd Doç Dr Demet Bağıran Özşeker.Detay Yayıncılık 2016
Gastronomi Turizmi - Serkan Şengül, Alper Kurnaz -Detay Yayıncılık - Mayıs-2021
AgricultureandRural Development (2014). What is organicfarming?. http://ec.europa.eu/agricuture/organic/organic-farming/what-is-organic-farming/index_en.htm (Erişim ar 31./07/2016).
Alaşalvar, C. ve Pelvan, E. (2009). Günümüzün ve geleceğin gidaları fonksiyonel gidalar. Bilim ve Teknik, Ağustos, 26-29.
CL. Chen, KS. ve Wang, Y-Y. (2012). Greenpractices in therestaurantindustryfrom an innovationadoptionperspective: EvidencefromTaiwan. International Journal of Hospitality Management, 31(3), 703-711.
|
2 |
Turistik Ürün Olarak Gastronomi
|
Kitaplarda ilgili bölümler, ders notu, konuyla ilgili makaleler, sunular, ödevler, web içeriği
|
Gastronomi ve Turizm.Doç Dr Hülya Kurgun,Yrd Doç Dr Demet Bağıran Özşeker.Detay Yayıncılık 2016
Gastronomi Turizmi - Serkan Şengül, Alper Kurnaz -Detay Yayıncılık - Mayıs-2021
AgricultureandRural Development (2014). What is organicfarming?. http://ec.europa.eu/agricuture/organic/organic-farming/what-is-organic-farming/index_en.htm (Erişim ar 31./07/2016).
Alaşalvar, C. ve Pelvan, E. (2009). Günümüzün ve geleceğin gidaları fonksiyonel gidalar. Bilim ve Teknik, Ağustos, 26-29.
CL. Chen, KS. ve Wang, Y-Y. (2012). Greenpractices in therestaurantindustryfrom an innovationadoptionperspective: EvidencefromTaiwan. International Journal of Hospitality Management, 31(3), 703-711.
|
3 |
Sürdürülebilirlik ve Gastronomi
|
Kitaplarda ilgili bölümler, ders notu, konuyla ilgili makaleler, sunular, ödevler, web içeriği
|
Gastronomi ve Turizm.Doç Dr Hülya Kurgun,Yrd Doç Dr Demet Bağıran Özşeker.Detay Yayıncılık 2016
Gastronomi Turizmi - Serkan Şengül, Alper Kurnaz -Detay Yayıncılık - Mayıs-2021
AgricultureandRural Development (2014). What is organicfarming?. http://ec.europa.eu/agricuture/organic/organic-farming/what-is-organic-farming/index_en.htm (Erişim ar 31./07/2016).
Alaşalvar, C. ve Pelvan, E. (2009). Günümüzün ve geleceğin gidaları fonksiyonel gidalar. Bilim ve Teknik, Ağustos, 26-29.
CL. Chen, KS. ve Wang, Y-Y. (2012). Greenpractices in therestaurantindustryfrom an innovationadoptionperspective: EvidencefromTaiwan. International Journal of Hospitality Management, 31(3), 703-711.
|
4 |
Küreselleşme ve Yerelleşme Ekseninde Gastronomi ve Turizmin Etkisi
|
Kitaplarda ilgili bölümler, ders notu, konuyla ilgili makaleler, sunular, ödevler, web içeriği
|
Gastronomi ve Turizm.Doç Dr Hülya Kurgun,Yrd Doç Dr Demet Bağıran Özşeker.Detay Yayıncılık 2016
Gastronomi Turizmi - Serkan Şengül, Alper Kurnaz -Detay Yayıncılık - Mayıs-2021
AgricultureandRural Development (2014). What is organicfarming?. http://ec.europa.eu/agricuture/organic/organic-farming/what-is-organic-farming/index_en.htm (Erişim ar 31./07/2016).
Alaşalvar, C. ve Pelvan, E. (2009). Günümüzün ve geleceğin gidaları fonksiyonel gidalar. Bilim ve Teknik, Ağustos, 26-29.
CL. Chen, KS. ve Wang, Y-Y. (2012). Greenpractices in therestaurantindustryfrom an innovationadoptionperspective: EvidencefromTaiwan. International Journal of Hospitality Management, 31(3), 703-711.
|
5 |
Gastronomide Trendler
|
Kitaplarda ilgili bölümler, ders notu, konuyla ilgili makaleler, sunular, ödevler, web içeriği
|
Gastronomi ve Turizm.Doç Dr Hülya Kurgun,Yrd Doç Dr Demet Bağıran Özşeker.Detay Yayıncılık 2016
Gastronomi Turizmi - Serkan Şengül, Alper Kurnaz -Detay Yayıncılık - Mayıs-2021
AgricultureandRural Development (2014). What is organicfarming?. http://ec.europa.eu/agricuture/organic/organic-farming/what-is-organic-farming/index_en.htm (Erişim ar 31./07/2016).
Alaşalvar, C. ve Pelvan, E. (2009). Günümüzün ve geleceğin gidaları fonksiyonel gidalar. Bilim ve Teknik, Ağustos, 26-29.
CL. Chen, KS. ve Wang, Y-Y. (2012). Greenpractices in therestaurantindustryfrom an innovationadoptionperspective: EvidencefromTaiwan. International Journal of Hospitality Management, 31(3), 703-711.
|
6 |
Gastronomi Turizmi, Gastronomi Turizminin Amaç ve İşlevleri, Gastronomi Turizminin Önemi
|
Kitaplarda ilgili bölümler, ders notu, konuyla ilgili makaleler, sunular, ödevler, web içeriği
|
Gastronomi ve Turizm.Doç Dr Hülya Kurgun,Yrd Doç Dr Demet Bağıran Özşeker.Detay Yayıncılık 2016
Gastronomi Turizmi - Serkan Şengül, Alper Kurnaz -Detay Yayıncılık - Mayıs-2021
AgricultureandRural Development (2014). What is organicfarming?. http://ec.europa.eu/agricuture/organic/organic-farming/what-is-organic-farming/index_en.htm (Erişim ar 31./07/2016).
Alaşalvar, C. ve Pelvan, E. (2009). Günümüzün ve geleceğin gidaları fonksiyonel gidalar. Bilim ve Teknik, Ağustos, 26-29.
CL. Chen, KS. ve Wang, Y-Y. (2012). Greenpractices in therestaurantindustryfrom an innovationadoptionperspective: EvidencefromTaiwan. International Journal of Hospitality Management, 31(3), 703-711.
|
7 |
Turistik ürün, çekicilik ve ağırlamanın bir unsuru olarak gastronomi
|
Kitaplarda ilgili bölümler, ders notu, konuyla ilgili makaleler, sunular, ödevler, web içeriği
|
Gastronomi ve Turizm.Doç Dr Hülya Kurgun,Yrd Doç Dr Demet Bağıran Özşeker.Detay Yayıncılık 2016
Gastronomi Turizmi - Serkan Şengül, Alper Kurnaz -Detay Yayıncılık - Mayıs-2021
AgricultureandRural Development (2014). What is organicfarming?. http://ec.europa.eu/agricuture/organic/organic-farming/what-is-organic-farming/index_en.htm (Erişim ar 31./07/2016).
Alaşalvar, C. ve Pelvan, E. (2009). Günümüzün ve geleceğin gidaları fonksiyonel gidalar. Bilim ve Teknik, Ağustos, 26-29.
CL. Chen, KS. ve Wang, Y-Y. (2012). Greenpractices in therestaurantindustryfrom an innovationadoptionperspective: EvidencefromTaiwan. International Journal of Hospitality Management, 31(3), 703-711.
|
8 |
Ara Sınav
|
|
|
9 |
Gastronomi Turizminin Çeşitler
|
|
Gastronomi ve Turizm.Doç Dr Hülya Kurgun,Yrd Doç Dr Demet Bağıran Özşeker.Detay Yayıncılık 2016
Gastronomi Turizmi - Serkan Şengül, Alper Kurnaz -Detay Yayıncılık - Mayıs-2021
AgricultureandRural Development (2014). What is organicfarming?. http://ec.europa.eu/agricuture/organic/organic-farming/what-is-organic-farming/index_en.htm (Erişim ar 31./07/2016).
Alaşalvar, C. ve Pelvan, E. (2009). Günümüzün ve geleceğin gidaları fonksiyonel gidalar. Bilim ve Teknik, Ağustos, 26-29.
CL. Chen, KS. ve Wang, Y-Y. (2012). Greenpractices in therestaurantindustryfrom an innovationadoptionperspective: EvidencefromTaiwan. International Journal of Hospitality Management, 31(3), 703-711.
|
10 |
Gastronomi Turizminde Arz
|
|
Gastronomi ve Turizm.Doç Dr Hülya Kurgun,Yrd Doç Dr Demet Bağıran Özşeker.Detay Yayıncılık 2016
Gastronomi Turizmi - Serkan Şengül, Alper Kurnaz -Detay Yayıncılık - Mayıs-2021
AgricultureandRural Development (2014). What is organicfarming?. http://ec.europa.eu/agricuture/organic/organic-farming/what-is-organic-farming/index_en.htm (Erişim ar 31./07/2016).
Alaşalvar, C. ve Pelvan, E. (2009). Günümüzün ve geleceğin gidaları fonksiyonel gidalar. Bilim ve Teknik, Ağustos, 26-29.
CL. Chen, KS. ve Wang, Y-Y. (2012). Greenpractices in therestaurantindustryfrom an innovationadoptionperspective: EvidencefromTaiwan. International Journal of Hospitality Management, 31(3), 703-711.
|
11 |
Gastronomi Turizminde Gelişmişlik Göstergeleri
|
|
Gastronomi ve Turizm.Doç Dr Hülya Kurgun,Yrd Doç Dr Demet Bağıran Özşeker.Detay Yayıncılık 2016
Gastronomi Turizmi - Serkan Şengül, Alper Kurnaz -Detay Yayıncılık - Mayıs-2021
AgricultureandRural Development (2014). What is organicfarming?. http://ec.europa.eu/agricuture/organic/organic-farming/what-is-organic-farming/index_en.htm (Erişim ar 31./07/2016).
Alaşalvar, C. ve Pelvan, E. (2009). Günümüzün ve geleceğin gidaları fonksiyonel gidalar. Bilim ve Teknik, Ağustos, 26-29.
CL. Chen, KS. ve Wang, Y-Y. (2012). Greenpractices in therestaurantindustryfrom an innovationadoptionperspective: EvidencefromTaiwan. International Journal of Hospitality Management, 31(3), 703-711.
|
12 |
Gastronomi Turizminin Bölgesel Kalkınmaya Etkileri
|
|
Gastronomi ve Turizm.Doç Dr Hülya Kurgun,Yrd Doç Dr Demet Bağıran Özşeker.Detay Yayıncılık 2016
Gastronomi Turizmi - Serkan Şengül, Alper Kurnaz -Detay Yayıncılık - Mayıs-2021
AgricultureandRural Development (2014). What is organicfarming?. http://ec.europa.eu/agricuture/organic/organic-farming/what-is-organic-farming/index_en.htm (Erişim ar 31./07/2016).
Alaşalvar, C. ve Pelvan, E. (2009). Günümüzün ve geleceğin gidaları fonksiyonel gidalar. Bilim ve Teknik, Ağustos, 26-29.
CL. Chen, KS. ve Wang, Y-Y. (2012). Greenpractices in therestaurantindustryfrom an innovationadoptionperspective: EvidencefromTaiwan. International Journal of Hospitality Management, 31(3), 703-711.
|
13 |
Ulusal Gastronomi Turizmi Rotaları ve Turları
|
|
Gastronomi ve Turizm.Doç Dr Hülya Kurgun,Yrd Doç Dr Demet Bağıran Özşeker.Detay Yayıncılık 2016
Gastronomi Turizmi - Serkan Şengül, Alper Kurnaz -Detay Yayıncılık - Mayıs-2021
AgricultureandRural Development (2014). What is organicfarming?. http://ec.europa.eu/agricuture/organic/organic-farming/what-is-organic-farming/index_en.htm (Erişim ar 31./07/2016).
Alaşalvar, C. ve Pelvan, E. (2009). Günümüzün ve geleceğin gidaları fonksiyonel gidalar. Bilim ve Teknik, Ağustos, 26-29.
CL. Chen, KS. ve Wang, Y-Y. (2012). Greenpractices in therestaurantindustryfrom an innovationadoptionperspective: EvidencefromTaiwan. International Journal of Hospitality Management, 31(3), 703-711.
|
14 |
Gastronomi Turizminin Ulusal - Bölgesel ve Uluslararası Boyuttaki Yeri ve Önemi
|
|
Gastronomi ve Turizm.Doç Dr Hülya Kurgun,Yrd Doç Dr Demet Bağıran Özşeker.Detay Yayıncılık 2016
Gastronomi Turizmi - Serkan Şengül, Alper Kurnaz -Detay Yayıncılık - Mayıs-2021
AgricultureandRural Development (2014). What is organicfarming?. http://ec.europa.eu/agricuture/organic/organic-farming/what-is-organic-farming/index_en.htm (Erişim ar 31./07/2016).
Alaşalvar, C. ve Pelvan, E. (2009). Günümüzün ve geleceğin gidaları fonksiyonel gidalar. Bilim ve Teknik, Ağustos, 26-29.
CL. Chen, KS. ve Wang, Y-Y. (2012). Greenpractices in therestaurantindustryfrom an innovationadoptionperspective: EvidencefromTaiwan. International Journal of Hospitality Management, 31(3), 703-711.
|
15 |
Genel Tekrar
|
|
|