Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Tarihte Mutfak, Yönetim ve Organizasyonu
|
|
|
2 |
Temel Mutfak Üretim Bilgisi
|
|
|
3 |
Yiyecek Hazırlama Teknikleri
|
|
|
4 |
Standart Pişirme Yöntemleri
|
|
|
5 |
Standart Yemek Kalitesine Uygun Yiyecek Hazırlama
|
|
|
6 |
Yiyecek Süsleme ve Sunum
|
|
|
7 |
Toplu Yemek Sektörü
|
|
|
8 |
Toplu Yemek Sektörüne İhtiyaç Duyulan Alanlar
|
|
|
9 |
Toplu Yemek Sektöründe Satış
|
|
|
10 |
Toplu Yemek Sektöründe Menü Planlama
|
|
|
11 |
Toplu Yemek Sektöründe Maliyet Analizi
|
|
|
12 |
Toplu Yemek Sektöründe Kalite Yönetim Sistemi
|
|
|
13 |
Toplu Yemek Sektöründe Tedarik Zinciri Yönetimi
|
|
|
14 |
Toplu Yemek Üretimine Uygun Mutfak Planlama ve Ekipman Belirleme
|
|
|