Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Mutfak Ve Mutfak Tarihi
|
Özdemir, B. & Aktaş, A.,2012: 2- 36. https://ets.anadolu.edu.tr/storage/nfs/ASC208U/ebook/ASC208U-16V1S1-8-0-1-SV1-ebook.pdf
|
|
2 |
Mutfak Yönetimi, Mutfak Hizmetleri Yönetiminin Temel Fonksiyonları.
|
|
|
3 |
Mutfağın Planlanması ve Kurulumu (Mutfak Tasarımı, Mutfak Türleri)
|
Türkan, C.,2010:1- 13.
|
|
4 |
Mutfağın Planlanması ve Kurulumu (Mutfağın Konumu, Mutfağın Fiziksel Özellikleri)
|
Özdemir, B. & Aktaş, A.,2012: 40- 64
|
|
5 |
Mutfağın Bölümleri ve Çalışma Alanları (Teslim Alma, Depolama)
|
Özdemir, B. & Aktaş, A.,2012: 184- 213
|
|
6 |
Mutfağın Bölümleri ve Çalışma Alanları (Pastane, Bulaşıkhane, Atıkların Toplanması)
|
|
|
7 |
Mutfak Organizasyonu (Mutfak Personeli ve Görevleri)
|
|
|
8 |
ARA SINAV
|
|
|
9 |
Mutfak Organizasyonu (İş (Zaman) Planlaması, Personel Planlaması ve Önemi)
|
|
|
10 |
Mutfakta Kullanılan Ekipman ve Araç Gereçler (Mutfak Ekipman Ve Araç Gereçlerinde Gıda
Ve İş Güvenliği, Hazırlık ve Pişirme Ekipman Ve Araç Gereçleri)
|
Türkan, C.,2010:83- 105.
|
|
11 |
Mutfakta Kullanılan Ekipman ve Araç Gereçler (Ölçme, Muhafaza Ve Temizlik Ekipman Ve Araç Gereçleri)
|
Türkan, C.,2010:83- 105.
|
|
12 |
Mutfakta Hijyen ve Sanitasyon
|
Özdemir, B. & Aktaş, A.,2012: 242- 268.
|
|
13 |
Mutfakta Sağlık ve Güvenlik Sistemleri
|
|
|
14 |
Yiyecek Üretim Maliyetleri
|
|
|
15 |
GENEL TEKRAR
|
|
|