| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Temel Besin Maddeleri
|
|
|
| 2 |
Tarımı Etkileyen Beşeri Koşullar, Tarım Tarihi
|
Gıda Coğrafyası, Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3274, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2137.
Akbaba, Atilla ve Çetinkaya, Neslihan (2018), Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık.
|
|
| 3 |
Tahıl Çeşitleri
|
Gıda Coğrafyası, Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3274, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2137.
Akbaba, Atilla ve Çetinkaya, Neslihan (2018), Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık.
|
|
| 4 |
Baklagil Çeşitleri
|
Gıda Coğrafyası, Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3274, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2137.
Akbaba, Atilla ve Çetinkaya, Neslihan (2018), Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık.
|
|
| 5 |
Sebze Çeşitleri
|
Gıda Coğrafyası, Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3274, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2137.
Akbaba, Atilla ve Çetinkaya, Neslihan (2018), Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık.
|
|
| 6 |
Meyve Çeşitleri
|
Gıda Coğrafyası, Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3274, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2137.
|
|
| 7 |
Kara Hayvanlarına Dayalı Gıdaların Coğrafyası
|
Gıda Coğrafyası, Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3274, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2137.
Akbaba, Atilla ve Çetinkaya, Neslihan (2018), Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık.
|
|
| 8 |
ARA SINAV
|
|
|
| 9 |
Su Ürünlerine Dayalı Gıdaların Coğrafyası
|
Gıda Coğrafyası, Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3274, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2137.
Akbaba, Atilla ve Çetinkaya, Neslihan (2018), Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık.
|
|
| 10 |
Baharatlar I
|
Gıda Coğrafyası, Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3274, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2137.
Akbaba, Atilla ve Çetinkaya, Neslihan (2018), Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık.
|
|
| 11 |
Baharatlar II
|
Gıda Coğrafyası, Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3274, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2137.
Akbaba, Atilla ve Çetinkaya, Neslihan (2018), Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık.
|
|
| 12 |
Coğrafi İşaret Kavramı
|
Gıda Coğrafyası, Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3274, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2137.
Akbaba, Atilla ve Çetinkaya, Neslihan (2018), Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık.
|
|
| 13 |
Türkiye’de Coğrafi İşaretleme
|
Gıda Coğrafyası, Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3274, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2137.
Akbaba, Atilla ve Çetinkaya, Neslihan (2018), Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık.
|
|
| 14 |
Coğrafi İşaret Nitelendirilmesi
|
Gıda Coğrafyası, Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3274, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2137.
Akbaba, Atilla ve Çetinkaya, Neslihan (2018), Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık.
|
|
| 15 |
Genel Tekrar
|
|
|