| Week | Topics | Study Materials | Materials |
| 1 |
Service Process in Food and Beverage Businesses
|
|
|
| 2 |
Covering I
|
|
Sökmen, Alptekin (2011) Yiyecek İçecek Servisi (Detay Yayıncılık).
Şengül, Serkan (2020) YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3288, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2151.
|
| 3 |
Covering II
|
|
Sökmen, Alptekin (2011) Yiyecek İçecek Servisi (Detay Yayıncılık).
Şengül, Serkan (2020) YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3288, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2151.
|
| 4 |
Service Types
|
|
Sökmen, Alptekin (2011) Yiyecek İçecek Servisi (Detay Yayıncılık).
Şengül, Serkan (2020) YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3288, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2151.
|
| 5 |
Breakfast Service Types
|
|
Sökmen, Alptekin (2011) Yiyecek İçecek Servisi (Detay Yayıncılık).
Şengül, Serkan (2020) YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3288, Açıköğretim Fakültesi.
|
| 6 |
Serving Stages and Folding Napkins
|
|
MEB- Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Servis Hazırlıkları
Çavuş, Şenol, Karamustafa, Kurtuluş ve Sarıışık, Mehmet (2010) Profesyonel Restoran Yönetimi (Detay Yayıncılık).
|
| 7 |
Social Code of Conduct
|
|
Yılmaz, Yaşar (2013) Kamusal ve Toplumsal Yaşamda GÖRGÜ VE PROTOKOL KURALLARI (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2871, Açıköğretim Fakültesi.
|
| 8 |
MIDTERM EXAM
|
|
|
| 9 |
Respect, Etiquette and Courtesy in Social Life
|
|
Yılmaz, Yaşar (2013) Kamusal ve Toplumsal Yaşamda GÖRGÜ VE PROTOKOL KURALLARI (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2871, Açıköğretim Fakültesi.
|
| 10 |
Respect, Etiquette and Courtesy in Social Life
|
|
Yılmaz, Yaşar (2013) Kamusal ve Toplumsal Yaşamda GÖRGÜ VE PROTOKOL KURALLARI (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2871, Açıköğretim Fakültesi.
|
| 11 |
Social Ceremonies and Celebrations
|
|
Yılmaz, Yaşar (2013) Kamusal ve Toplumsal Yaşamda GÖRGÜ VE PROTOKOL KURALLARI (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2871, Açıköğretim Fakültesi.
|
| 12 |
Visits and Gifts in Social and Corporate Life
|
|
Yılmaz, Yaşar (2013) Kamusal ve Toplumsal Yaşamda GÖRGÜ VE PROTOKOL KURALLARI (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2871, Açıköğretim Fakültesi.
|
| 13 |
Invitations and Banquets
|
|
Yılmaz, Yaşar (2013) Kamusal ve Toplumsal Yaşamda GÖRGÜ VE PROTOKOL KURALLARI (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2871, Açıköğretim Fakültesi.
|
| 14 |
Protocol in Public and Institutional Life
|
|
Yılmaz, Yaşar (2013) Kamusal ve Toplumsal Yaşamda GÖRGÜ VE PROTOKOL KURALLARI (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2871, Açıköğretim Fakültesi.
|
| 15 |
table manners
|
|
Yılmaz, Yaşar (2013) Kamusal ve Toplumsal Yaşamda GÖRGÜ VE PROTOKOL KURALLARI (Detay Yayıncılık). Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2871, Açıköğretim Fakültesi.
|