Week | Topics | Study Materials | Materials |
1 |
Service Process in Food and Beverage Businesses
|
|
|
2 |
Covering I
|
|
Sökmen, Alptekin (2011) Yiyecek İçecek Servisi (Detay Yayıncılık).
Şengül, Serkan (2020) YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3288, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2151.
|
3 |
Covering II
|
|
Sökmen, Alptekin (2011) Yiyecek İçecek Servisi (Detay Yayıncılık).
Şengül, Serkan (2020) YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3288, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2151.
|
4 |
Service Types
|
|
Sökmen, Alptekin (2011) Yiyecek İçecek Servisi (Detay Yayıncılık).
Şengül, Serkan (2020) YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3288, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2151.
|
5 |
Breakfast Service Types
|
|
Sökmen, Alptekin (2011) Yiyecek İçecek Servisi (Detay Yayıncılık).
Şengül, Serkan (2020) YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3288, Açıköğretim Fakültesi.
|
6 |
Serving Stages and Folding Napkins
|
|
MEB- Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Servis Hazırlıkları
Çavuş, Şenol, Karamustafa, Kurtuluş ve Sarıışık, Mehmet (2010) Profesyonel Restoran Yönetimi (Detay Yayıncılık).
|
7 |
Social Code of Conduct
|
|
Yılmaz, Yaşar (2013) Kamusal ve Toplumsal Yaşamda GÖRGÜ VE PROTOKOL KURALLARI (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2871, Açıköğretim Fakültesi.
|
8 |
MIDTERM EXAM
|
|
|
9 |
Respect, Etiquette and Courtesy in Social Life
|
|
Yılmaz, Yaşar (2013) Kamusal ve Toplumsal Yaşamda GÖRGÜ VE PROTOKOL KURALLARI (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2871, Açıköğretim Fakültesi.
|
10 |
Respect, Etiquette and Courtesy in Social Life
|
|
Yılmaz, Yaşar (2013) Kamusal ve Toplumsal Yaşamda GÖRGÜ VE PROTOKOL KURALLARI (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2871, Açıköğretim Fakültesi.
|
11 |
Social Ceremonies and Celebrations
|
|
Yılmaz, Yaşar (2013) Kamusal ve Toplumsal Yaşamda GÖRGÜ VE PROTOKOL KURALLARI (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2871, Açıköğretim Fakültesi.
|
12 |
Visits and Gifts in Social and Corporate Life
|
|
Yılmaz, Yaşar (2013) Kamusal ve Toplumsal Yaşamda GÖRGÜ VE PROTOKOL KURALLARI (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2871, Açıköğretim Fakültesi.
|
13 |
Invitations and Banquets
|
|
Yılmaz, Yaşar (2013) Kamusal ve Toplumsal Yaşamda GÖRGÜ VE PROTOKOL KURALLARI (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2871, Açıköğretim Fakültesi.
|
14 |
Protocol in Public and Institutional Life
|
|
Yılmaz, Yaşar (2013) Kamusal ve Toplumsal Yaşamda GÖRGÜ VE PROTOKOL KURALLARI (Detay Yayıncılık).
Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2871, Açıköğretim Fakültesi.
|
15 |
table manners
|
|
Yılmaz, Yaşar (2013) Kamusal ve Toplumsal Yaşamda GÖRGÜ VE PROTOKOL KURALLARI (Detay Yayıncılık). Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2871, Açıköğretim Fakültesi.
|