Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Alkollü ve Alkolsüz içeceklerin sınıflandırılması ve kültürel altyapısı
|
|
|
2 |
Çay kültürü, çeşitleri, özellikleri, hazırlanması ve sunumu.
|
|
Standage T.,2016: 171-204. https://ets.anadolu.edu.tr/storage/nfs/ASC210U_2021/ebook/ASC210U_2021-16V1S1-8-0-0-SV1-ebook.pdf
|
3 |
Kahve kültürü, çeşitleri, özellikleri, hazırlanması ve sunumu.
|
|
Girginol C., 2016:13-78.
|
4 |
Meşrubatlar (Gazlı İçecekler, Meyve Suları, Enerji İçecekleri ve Maden Suları)
|
|
https://ets.anadolu.edu.tr/storage/nfs/ASC210U_2021/ebook/ASC210U_2021-16V1S1-8-0-0-SV1-ebook.pdf
|
5 |
Geleneksel Türk İçecekleri
|
|
https://ets.anadolu.edu.tr/storage/nfs/ASC210U_2021/ebook/ASC210U_2021-16V1S1-8-0-0-SV1-ebook.pdf
|
6 |
Şarabın Tarihçesi, Türkiye’de ve Dünya’da Üzümün Yapısı Ve Farklı Şaraplık Üzüm Çeşitleri
|
|
Standage T.,2016: 51- 92. https://ets.anadolu.edu.tr/storage/nfs/ASC210U_2021/ebook/ASC210U_2021-16V1S1-8-0-0-SV1-ebook.pdf
|
7 |
Şarapların Sınıflandırılması, Şarap Üretimi
|
|
https://ets.anadolu.edu.tr/storage/nfs/ASC210U_2021/ebook/ASC210U_2021-16V1S1-8-0-0-SV1-ebook.pdf
|
8 |
ARA SINAV
|
|
|
9 |
Biranın Tarihçesi, Malt ve Bira Üretimi
|
|
Standage T.,2016: 19- 47. https://ets.anadolu.edu.tr/storage/nfs/ASC210U_2021/ebook/ASC210U_2021-16V1S1-8-0-0-SV1-ebook.pdf
|
10 |
Biraların Sınıflandırılması Ve Bira Tadımı
|
|
https://ets.anadolu.edu.tr/storage/nfs/ASC210U_2021/ebook/ASC210U_2021-16V1S1-8-0-0-SV1-ebook.pdf
|
11 |
Distile Alkollü İçkiler
|
|
https://ets.anadolu.edu.tr/storage/nfs/ASC210U_2021/ebook/ASC210U_2021-16V1S1-8-0-0-SV1-ebook.pdf
|
12 |
Dünyada Üretilen Önemli Damıtık Alkollü İçkiler Ve Özellikleri
|
|
https://ets.anadolu.edu.tr/storage/nfs/ASC210U_2021/ebook/ASC210U_2021-16V1S1-8-0-0-SV1-ebook.pdf
|
13 |
Yiyecekler ve İçeceklerin Uyumu
|
|
Altınel H., 2012: 11-14.
|
14 |
Kokteyler ve Servis Şekilleri
|
|
Sapaz A., 1997.
|
15 |
Genel Tekrar
|
|
|