| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Soğuk Mutfağa giriş
|
|
Yeğen, E.M. (2010). Sebze Yemekleri, İstanbul: İnkılap Kitapevi.
|
| 2 |
Zeytinyağlı yemekler hazırlama ve sunum
|
|
Telli, F. (1997). Soğuk Mutfak / Açık Büfe Ve Süsleme Sanatı Servis Tekniği Ve Yönetimi, İstanbul: Dönence
Yayınevi.
Meze. Gülhan Kaya. Hayykitap
|
| 3 |
Meze hazırlama ve sunum
|
|
Telli, F. (1997). Soğuk Mutfak / Açık Büfe Ve Süsleme Sanatı Servis Tekniği Ve Yönetimi, İstanbul: Dönence
Yayınevi.
Meze. Gülhan Kaya. Hayykitap
|
| 4 |
Salatalar hazırlama ve sunum
|
|
Salatalar. Anne Willan.Remzi Kitabevi
Soslar, Salatalar, Çorbalar Cilt:1. Ekrem Muhittin Yeğen.İnkılap Kitabevi
|
| 5 |
Ördövr tabağı hazırlama ve sunum
|
|
Meze. RenaSalaman. Ryland, Peters& Small Ltd
Meze. Gülhan Kaya. Hayykitap
|
| 6 |
Soğuk sandviçler hazırlama ve sunum
|
|
Salatalar. Anne Willan.Remzi Kitabevi
Soslar, Salatalar, Çorbalar Cilt:1. Ekrem Muhittin Yeğen.İnkılap Kitabevi
|
| 7 |
Soğuk soslar hazırlama ve sunum
|
|
Yeğen, E.M. (2010). Sebze Yemekleri, İstanbul: İnkılap Kitapevi.
|
| 8 |
Ara Sınav
|
|
|
| 9 |
Soğuk etler hazırlama ve sunum
|
|
Soslar, Salatalar, Çorbalar Cilt:1. Ekrem Muhittin Yeğen.İnkılap Kitabevi
|
| 10 |
Pate ve Terinler
|
|
Telli, F. (1997). Soğuk Mutfak / Açık Büfe Ve Süsleme Sanatı Servis Tekniği Ve Yönetimi, İstanbul: Dönence
Yayınevi.
Meze. Gülhan Kaya. Hayykitap
|
| 11 |
Şarküteri ürünlerin hazırlama ve sunum
|
|
Meze. RenaSalaman. Ryland, Peters& Small Ltd
Meze. Gülhan Kaya. Hayykitap
|
| 12 |
Kanepe hazırlama ve sunum
|
|
Meze. RenaSalaman. Ryland, Peters& Small Ltd
Meze. Gülhan Kaya. Hayykitap
|
| 13 |
Soğuk büfe süsleme sanatı
|
|
Telli, F. (1997). Soğuk Mutfak / Açık Büfe Ve Süsleme Sanatı Servis Tekniği Ve Yönetimi, İstanbul: Dönence
Yayınevi.
Meze. Gülhan Kaya. Hayykitap
|
| 14 |
Açık Büfe Hazırlama
|
|
Telli, F. (1997). Soğuk Mutfak / Açık Büfe Ve Süsleme Sanatı Servis Tekniği Ve Yönetimi, İstanbul: Dönence Yayınevi. Meze. Gülhan Kaya. Hayykitap
|
| 15 |
Açık Büfe Tatlıları
|
|
Telli, F. (1997). Soğuk Mutfak / Açık Büfe Ve Süsleme Sanatı Servis Tekniği Ve Yönetimi, İstanbul: Dönence Yayınevi. Meze. Gülhan Kaya. Hayykitap
|