Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Uluslararası mutfakların genel özellikleri, mutfak yapı ve organizasyonları, uluslararası doğrama teknikleri ve uluslararası temel pişirme yöntemleri
|
|
|
2 |
Çin ve Uzakdoğu mutfağının genel özellikleri, terimler, mutfağa özgü spesifik malzemeler, baharatlar, temel tatlar ve yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
3 |
Fransız mutfağının genel özellikleri, terimler, mutfağa özgü spesifik malzemeler, baharatlar, temel tatlar ve yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
4 |
Japonya-Kore mutfağının genel özellikleri, temel tatlar ve yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
5 |
Afrika mutfağı ve özellikleri, yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
6 |
Amerika kıtasına özgü mutfağın genel özellikleri, temel tatlar ve yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
7 |
Etnik mutfaklar ve özellikleri, yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
8 |
Ara sınav
|
|
|
9 |
Peru Mutfağı ve özellikleri, yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
10 |
Orta Doğu mutfağı ve özellikleri, yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
11 |
Karayip - Filipin mutfağı ve özellikleri, yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
12 |
Tayland mutfağı ve özellikleri, yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
13 |
Lübnan mutfağı ve özellikleri, yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
14 |
Alman mutfağı ve özellikleri, yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|