| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Uluslararası mutfakların genel özellikleri, mutfak yapı ve organizasyonları, uluslararası doğrama teknikleri ve uluslararası temel pişirme yöntemleri
|
|
|
| 2 |
Çin ve Uzakdoğu mutfağının genel özellikleri, terimler, mutfağa özgü spesifik malzemeler, baharatlar, temel tatlar ve yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
| 3 |
Fransız mutfağının genel özellikleri, terimler, mutfağa özgü spesifik malzemeler, baharatlar, temel tatlar ve yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
| 4 |
Japonya-Kore mutfağının genel özellikleri, temel tatlar ve yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
| 5 |
Afrika mutfağı ve özellikleri, yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
| 6 |
Amerika kıtasına özgü mutfağın genel özellikleri, temel tatlar ve yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
| 7 |
Etnik mutfaklar ve özellikleri, yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
| 8 |
Ara sınav
|
|
|
| 9 |
Peru Mutfağı ve özellikleri, yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
| 10 |
Orta Doğu mutfağı ve özellikleri, yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
| 11 |
Karayip - Filipin mutfağı ve özellikleri, yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
| 12 |
Tayland mutfağı ve özellikleri, yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
| 13 |
Lübnan mutfağı ve özellikleri, yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|
| 14 |
Alman mutfağı ve özellikleri, yemek reçetelerinin uygulanması
|
|
|