| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Genel giriş
|
|
|
| 2 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığının tanımı ve sınıflandırması
|
|
|
| 3 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığının mekanizmaları
|
|
|
| 4 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığının mekanizmaları
|
|
|
| 5 |
Besin Alerjisi tanısında kullanılan testler
|
|
|
| 6 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığına neden olan besinler (Süt, buğday)
|
|
|
| 7 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığına neden olan besinler (Yumurta, balık, kabuklu deniz canlıları, sert kabuklu yemişler)
|
|
|
| 8 |
Vize Haftası
|
|
|
| 9 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığı ile ilgili güncel bir makaleyi sunma ve interaktif olarak tartışma
|
|
|
| 10 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığı ile ilgili güncel bir makaleyi sunma ve interaktif olarak tartışma
|
|
|
| 11 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığından korunma yolları
|
|
|
| 12 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığında Beslenme Tedavisi (Eliminasyon Diyetleri)
|
|
|
| 13 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığı ile ilgili bir vakanın diyetini interaktif olarak tartışma
|
|
|
| 14 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığı ile ilgili bir vakanın diyetini interaktif olarak tartışma
|
|
|
| 15 |
Genel Tekrar Haftası
|
|
|
| 16 |
Final Sınav Haftası
|
|
|