| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Enteral ve parenteral beslenmede ekip çalışması, nutrisyon destek ekibinde diyetisyenin görev ve sorumlulukları
|
|
|
| 2 |
Beslenme durumunun saptanması
|
|
|
| 3 |
Beslenme destek yöntemleri
|
|
|
| 4 |
Gereksinimlerin belirlenmesi
|
|
|
| 5 |
Enteral beslenme yöntemleri
|
|
|
| 6 |
Enteral beslenmede kullanılan ürünler ve özellikleri
|
|
|
| 7 |
Parenteral beslenme yöntemleri
|
|
|
| 8 |
Ara Sınav
|
|
|
| 9 |
Parenteral beslenmede kullanılan ürünler ve özellikleri
|
|
|
| 10 |
Özel durumlarda (KBY, KOAH, vb.) beslenme
|
|
|
| 11 |
Nutrisyon desteğinin izlemi
|
|
|
| 12 |
Enteral-parenteral beslenmeden oral beslenmeye geçiş
|
|
|
| 13 |
Vaka Sunumları
|
|
|
| 14 |
Vaka Sunumları
|
|
|
| 15 |
Vaka Sunumları
|
|
|
| 16 |
Yarıyıl Sonu Sınavı
|
|
|