Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta staj - Toplu beslenme hizmeti verilen kurumlarda yönetim ve organizasyon yapısının gözlemlenmesi
|
|
|
2 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta staj - Toplu beslenme sistemlerinin özellikleri ve yeni üretim sistemleri- konuya yönelik makale sunumu
|
|
|
3 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta staj - Staj yapılan kurum hakkında genel bilgi, mutfak ve yemekhane fiziki koşulları, mutfak ve yemekhane planlarının incelenmesi
|
|
|
4 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta staj - Staj yapılan kurumun depo koşulları, mevcut araç-gereçlerin (kapasiteleri, nitelikleri, markaları vb.) incelenmesi
|
|
|
5 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta staj - Kurumun satın alma bilgileri, ihale yöntemi, ihaleye hazırlık aşamaları, idari şartname örnekleri, , teknik şartname örnekleri, sipariş için kullanılan form örnekleri, sipariş için kullanılan gramajlar, formlar
|
|
|
6 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta staj - Her bir yemek grubuna ait geniş çapta hazırlama ve pişirme yöntemleri, standart yemek tarifeleri örnekleri.
|
|
|
7 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta staj - Hazırlama ve Pişirmede oluşan besin kayıplarına yönelik makale sunumu
|
|
|
8 |
Ara Sınav Haftası
|
|
|
9 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta staj - Staj yapılan kurumda uygulanan menülerin incelenmesi
|
|
|
10 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta staj - Staj yapılan kuruma yönelik öğrencinin planladığı menülerin incelenmesi
|
|
|
11 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta staj - Menü yönetim ve denetimi ile ilgili makale sunumu
|
|
|
12 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta staj - Özel gruplar için toplu beslenme hizmetlerine yönelik (huzurevi, kreş, işçiler v.b) makale sunumu
|
|
|
13 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta staj - Toplu beslenme sistemlerinde besin hijyeni, personel hijyeni, Araç-gereç ve fiziki koşulların hijyeni- konuya yönelik makale sunumu
|
|
|
14 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta staj - Toplu beslenme sistemlerinde HACCP- ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi uygulamaları- konuya yönelik makale sunumu
|
|
|
15 |
Toplu beslenme yapılan kuruluşta staj - Toplu beslenme sistemlerinde HACCP- ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi uygulamaları- konuya yönelik makale sunumu
|
|
|
16 |
Final Sınavı Haftası
|
|
|