Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Genel giriş
|
|
|
2 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığının tanımı ve sınıflandırması
|
|
|
3 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığının mekanizmaları
|
|
|
4 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığının mekanizmaları
|
|
|
5 |
Besin Alerjisi tanısında kullanılan testler
|
|
|
6 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığına neden olan besinler (Süt, buğday)
|
|
|
7 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığına neden olan besinler (Yumurta, balık, kabuklu deniz canlıları, sert kabuklu yemişler)
|
|
|
8 |
Vize Haftası
|
|
|
9 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığı ile ilgili güncel bir makaleyi sunma ve interaktif olarak tartışma
|
|
|
10 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığı ile ilgili güncel bir makaleyi sunma ve interaktif olarak tartışma
|
|
|
11 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığından korunma yolları
|
|
|
12 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığında Beslenme Tedavisi (Eliminasyon Diyetleri)
|
|
|
13 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığı ile ilgili bir vakanın diyetini interaktif olarak tartışma
|
|
|
14 |
Besin Alerjisi ve duyarlılığı ile ilgili bir vakanın diyetini interaktif olarak tartışma
|
|
|
15 |
Genel Tekrar Haftası
|
|
|
16 |
Final Sınav Haftası
|
|
|