Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Gıda kimyasının tanımı, önemi ve ilgili bilim dalları ve gıda bileşenleri
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
2 |
Su ve Biyolojik Önemi
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
3 |
Karbonhidratlar
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
4 |
Karbonhidratlar
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
5 |
Proteinler
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
6 |
Proteinler
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
7 |
Lipidler
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
8 |
Lipidler
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
9 |
Enzimler
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
10 |
Enzimler
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
11 |
Vitaminler
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
12 |
Vitaminler
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
13 |
Beslenme
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
14 |
Beslenme
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|