Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Gıda ve bileşimi.
|
Öğretim üyesi tarafından sisteme yüklenen ders notu okunmalıdır.
|
Gıda Katkı Maddeleri Editör: Prof. Dr. Tomris Altuğ
Gıda Kimyası, İlbilge Saldamlı Hacettepe Yayınları
Beslenme-Prof. Dr. Ayşe Baysal- Hatiboğlu yayınları-18.baskı-2018
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
Elgün, A., Ertugay, Z., (2002). Tahıl İşleme Teknolojisi, Atatürk Üniversitesi Yayınları No: 718, Erzurum
|
2 |
Gıda ve beslenme
|
Öğretim üyesi tarafından sisteme yüklenen ders notu okunmalıdır.
|
Gıda Katkı Maddeleri Editör: Prof. Dr. Tomris Altuğ
Gıda Kimyası, İlbilge Saldamlı Hacettepe Yayınları
Beslenme-Prof. Dr. Ayşe Baysal- Hatiboğlu yayınları-18.baskı-2018
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
Elgün, A., Ertugay, Z., (2002). Tahıl İşleme Teknolojisi, Atatürk Üniversitesi Yayınları No: 718, Erzurum
|
3 |
Gıda güvenliği
|
Öğretim üyesi tarafından sisteme yüklenen ders notu okunmalıdır.
|
Gıda Katkı Maddeleri Editör: Prof. Dr. Tomris Altuğ
Gıda Kimyası, İlbilge Saldamlı Hacettepe Yayınları
Beslenme-Prof. Dr. Ayşe Baysal- Hatiboğlu yayınları-18.baskı-2018
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
Elgün, A., Ertugay, Z., (2002). Tahıl İşleme Teknolojisi, Atatürk Üniversitesi Yayınları No: 718, Erzurum
|
4 |
Mutfak hijyen ve sanitasyonu
|
Öğretim üyesi tarafından sisteme yüklenen ders notu okunmalıdır.
|
Gıda Katkı Maddeleri Editör: Prof. Dr. Tomris Altuğ
Gıda Kimyası, İlbilge Saldamlı Hacettepe Yayınları
Beslenme-Prof. Dr. Ayşe Baysal- Hatiboğlu yayınları-18.baskı-2018
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
Elgün, A., Ertugay, Z., (2002). Tahıl İşleme Teknolojisi, Atatürk Üniversitesi Yayınları No: 718, Erzurum
|
5 |
Gıda katkı maddeleri
|
Öğretim üyesi tarafından sisteme yüklenen ders notu okunmalıdır.
|
Gıda Katkı Maddeleri Editör: Prof. Dr. Tomris Altuğ
Gıda Kimyası, İlbilge Saldamlı Hacettepe Yayınları
Beslenme-Prof. Dr. Ayşe Baysal- Hatiboğlu yayınları-18.baskı-2018
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
Elgün, A., Ertugay, Z., (2002). Tahıl İşleme Teknolojisi, Atatürk Üniversitesi Yayınları No: 718, Erzurum
|
6 |
Etiket okuryazarlığı
|
Öğretim üyesi tarafından sisteme yüklenen ders notu okunmalıdır.
|
Gıda Katkı Maddeleri Editör: Prof. Dr. Tomris Altuğ
Gıda Kimyası, İlbilge Saldamlı Hacettepe Yayınları
Beslenme-Prof. Dr. Ayşe Baysal- Hatiboğlu yayınları-18.baskı-2018
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
Elgün, A., Ertugay, Z., (2002). Tahıl İşleme Teknolojisi, Atatürk Üniversitesi Yayınları No: 718, Erzurum
|
7 |
Et ve et ürünleri
|
Öğretim üyesi tarafından sisteme yüklenen ders notu okunmalıdır.
|
Gıda Katkı Maddeleri Editör: Prof. Dr. Tomris Altuğ
Gıda Kimyası, İlbilge Saldamlı Hacettepe Yayınları
Beslenme-Prof. Dr. Ayşe Baysal- Hatiboğlu yayınları-18.baskı-2018
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
Elgün, A., Ertugay, Z., (2002). Tahıl İşleme Teknolojisi, Atatürk Üniversitesi Yayınları No: 718, Erzurum
|
8 |
Ara Sınav
|
|
|
9 |
Et ve et ürünleri
|
Öğretim üyesi tarafından sisteme yüklenen ders notu okunmalıdır.
|
Gıda Katkı Maddeleri Editör: Prof. Dr. Tomris Altuğ
Gıda Kimyası, İlbilge Saldamlı Hacettepe Yayınları
Beslenme-Prof. Dr. Ayşe Baysal- Hatiboğlu yayınları-18.baskı-2018
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
Elgün, A., Ertugay, Z., (2002). Tahıl İşleme Teknolojisi, Atatürk Üniversitesi Yayınları No: 718, Erzurum
|
10 |
Süt ve süt ürünleri
|
Öğretim üyesi tarafından sisteme yüklenen ders notu okunmalıdır.
|
Gıda Katkı Maddeleri Editör: Prof. Dr. Tomris Altuğ
Gıda Kimyası, İlbilge Saldamlı Hacettepe Yayınları
Beslenme-Prof. Dr. Ayşe Baysal- Hatiboğlu yayınları-18.baskı-2018
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
Elgün, A., Ertugay, Z., (2002). Tahıl İşleme Teknolojisi, Atatürk Üniversitesi Yayınları No: 718, Erzurum
|
11 |
Tahıl ve tahıl ürünleri
|
Öğretim üyesi tarafından sisteme yüklenen ders notu okunmalıdır.
|
Gıda Katkı Maddeleri Editör: Prof. Dr. Tomris Altuğ
Gıda Kimyası, İlbilge Saldamlı Hacettepe Yayınları
Beslenme-Prof. Dr. Ayşe Baysal- Hatiboğlu yayınları-18.baskı-2018
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
Elgün, A., Ertugay, Z., (2002). Tahıl İşleme Teknolojisi, Atatürk Üniversitesi Yayınları No: 718, Erzurum
|
12 |
Meyve ve sebze
|
Öğretim üyesi tarafından sisteme yüklenen ders notu okunmalıdır.
|
Gıda Katkı Maddeleri Editör: Prof. Dr. Tomris Altuğ
Gıda Kimyası, İlbilge Saldamlı Hacettepe Yayınları
Beslenme-Prof. Dr. Ayşe Baysal- Hatiboğlu yayınları-18.baskı-2018
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
Elgün, A., Ertugay, Z., (2002). Tahıl İşleme Teknolojisi, Atatürk Üniversitesi Yayınları No: 718, Erzurum
|
13 |
Gıda muhafazada temel prensipler
|
Öğretim üyesi tarafından sisteme yüklenen ders notu okunmalıdır.
|
Gıda Katkı Maddeleri Editör: Prof. Dr. Tomris Altuğ
Gıda Kimyası, İlbilge Saldamlı Hacettepe Yayınları
Beslenme-Prof. Dr. Ayşe Baysal- Hatiboğlu yayınları-18.baskı-2018
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
Elgün, A., Ertugay, Z., (2002). Tahıl İşleme Teknolojisi, Atatürk Üniversitesi Yayınları No: 718, Erzurum
|
14 |
Gıda pişirme teknikleri
|
Öğretim üyesi tarafından sisteme yüklenen ders notu okunmalıdır.
|
Gıda Katkı Maddeleri Editör: Prof. Dr. Tomris Altuğ
Gıda Kimyası, İlbilge Saldamlı Hacettepe Yayınları
Beslenme-Prof. Dr. Ayşe Baysal- Hatiboğlu yayınları-18.baskı-2018
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
Elgün, A., Ertugay, Z., (2002). Tahıl İşleme Teknolojisi, Atatürk Üniversitesi Yayınları No: 718, Erzurum
|
15 |
Genel tekrar
|
|
|