| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile İlgili Temel Kavramlar, Diğer Bilimlerle İlişkisi
|
|
Kitap Kaynağı (Gastronomi Bilimi)
|
| 2 |
Dünya Mutfak Tarihi ve Önemli Gelişmeler
|
|
Kitap Kaynağı (Gastronomi Bilimi)
|
| 3 |
Dünden Bugüne Dünya Mutfakları
|
|
Kitap Kaynağı (Gastronomi Bilimi)
|
| 4 |
Dünden Bugüne Dünya Mutfakları II
|
|
Kitap Kaynağı (Gıda Bilimi)
|
| 5 |
Gıda Teknolojileri ve Gastronomi
|
|
Kitap Kaynağı (Gastronomi Bilimi)
|
| 6 |
Pazarlama Aracı Olarak Gastronomi
|
|
Kitap Kaynağı (Gastronomi Bilimi)
|
| 7 |
Turistik Ürün, Çekicilik ve Ağırlamanın Bir Unsuru Olarak Gastronomi
|
|
Kitap Kaynağı (Gastronomi ve Yiyecek Tarihi)
|
| 8 |
Ara sınav
|
|
|
| 9 |
Gastronomi ve Menü Planlama
|
|
Kitap Kaynağı (Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi)
|
| 10 |
Mutfak Planlaması
|
|
Kitap Kaynağı (Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi)
|
| 11 |
Servis Yöntemleri, Restoran Yerleşimi ve Düzeni, Ziyafet ve İkram Hizmetleri
|
|
Kitap Kaynağı (Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi)
Makale Kaynakları
|
| 12 |
Temel Mikrobiyoloji ve Gıda Mikrobiyolojisi
|
|
Ders Çıktıları
|
| 13 |
Gastronomide Hijyen ve Sanitasyon
|
|
Ders Çıktıları
|
| 14 |
Gastronomi ve Görgü Kuralları
|
|
Kitap Kaynağı (Gastronomi Bilimi)
|
| 15 |
Gastronomi ve Turizm
|
|
Kitap Kaynağı (Gastronomi Bilimi)
|