Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile İlgili Temel Kavramlar, Diğer Bilimlerle İlişkisi
|
|
Kitap Kaynağı (Gastronomi Bilimi)
|
2 |
Dünya Mutfak Tarihi ve Önemli Gelişmeler
|
|
Kitap Kaynağı (Gastronomi Bilimi)
|
3 |
Dünden Bugüne Dünya Mutfakları
|
|
Kitap Kaynağı (Gastronomi Bilimi)
|
4 |
Dünden Bugüne Dünya Mutfakları II
|
|
Kitap Kaynağı (Gıda Bilimi)
|
5 |
Gıda Teknolojileri ve Gastronomi
|
|
Kitap Kaynağı (Gastronomi Bilimi)
|
6 |
Pazarlama Aracı Olarak Gastronomi
|
|
Kitap Kaynağı (Gastronomi Bilimi)
|
7 |
Turistik Ürün, Çekicilik ve Ağırlamanın Bir Unsuru Olarak Gastronomi
|
|
Kitap Kaynağı (Gastronomi ve Yiyecek Tarihi)
|
8 |
Ara sınav
|
|
|
9 |
Gastronomi ve Menü Planlama
|
|
Kitap Kaynağı (Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi)
|
10 |
Mutfak Planlaması
|
|
Kitap Kaynağı (Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi)
|
11 |
Servis Yöntemleri, Restoran Yerleşimi ve Düzeni, Ziyafet ve İkram Hizmetleri
|
|
Kitap Kaynağı (Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi)
Makale Kaynakları
|
12 |
Temel Mikrobiyoloji ve Gıda Mikrobiyolojisi
|
|
Ders Çıktıları
|
13 |
Gastronomide Hijyen ve Sanitasyon
|
|
Ders Çıktıları
|
14 |
Gastronomi ve Görgü Kuralları
|
|
Kitap Kaynağı (Gastronomi Bilimi)
|
15 |
Gastronomi ve Turizm
|
|
Kitap Kaynağı (Gastronomi Bilimi)
|