Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Beslenmeye giriş, besin ve sağlık ilişkisi
|
|
|
2 |
Proteinler, yağlar, vitaminler, mineraller and water
|
|
|
3 |
Gıda grupları ve ilişkili hastalıklar
|
|
|
4 |
Katkı öğeleri ve içecekler
|
|
|
5 |
Probiyotikler ve prebiyotikler
|
|
|
6 |
Diyet posası, bitkisel kimyasallar ve işlevsel besinler
|
|
|
7 |
Özel durumlarda beslenme
|
|
|
8 |
Ara sınav
|
|
|
9 |
Gebelik ve emzirme döneminde beslenme
|
|
|
10 |
Çocuk, yetişkin, yaşlı ve sporcu beslenmesi
|
|
|
11 |
İşçi, bebek, okul döneminde ve hasta beslenme
|
|
|
12 |
Vejeteryan ve toplu beslenme
|
|
|
13 |
Menü planlama, gıda muhafazası, işlenmesi
|
|
|
14 |
Menü planlama, gıda muhafazası, işlenmesi
|
|
|
15 |
Menü planlama, gıda muhafazası, işlenmesi
|
|
|