| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Beslenmeye giriş, besin ve sağlık ilişkisi
|
|
|
| 2 |
Proteinler, yağlar, vitaminler, mineraller and water
|
|
|
| 3 |
Gıda grupları ve ilişkili hastalıklar
|
|
|
| 4 |
Katkı öğeleri ve içecekler
|
|
|
| 5 |
Probiyotikler ve prebiyotikler
|
|
|
| 6 |
Diyet posası, bitkisel kimyasallar ve işlevsel besinler
|
|
|
| 7 |
Özel durumlarda beslenme
|
|
|
| 8 |
Ara sınav
|
|
|
| 9 |
Gebelik ve emzirme döneminde beslenme
|
|
|
| 10 |
Çocuk, yetişkin, yaşlı ve sporcu beslenmesi
|
|
|
| 11 |
İşçi, bebek, okul döneminde ve hasta beslenme
|
|
|
| 12 |
Vejeteryan ve toplu beslenme
|
|
|
| 13 |
Menü planlama, gıda muhafazası, işlenmesi
|
|
|
| 14 |
Menü planlama, gıda muhafazası, işlenmesi
|
|
|
| 15 |
Menü planlama, gıda muhafazası, işlenmesi
|
|
|