Week | Topics | Study Materials | Materials |
1 |
Percentage Problems
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
2 |
Ratio Proportion Problems
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
3 |
Mixing Problems
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
4 |
Basic Concepts of Cost
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
5 |
Cost Control in Food and Beverage Businesses and Revenue Management
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
6 |
Purchasing Process in Food and Beverage Businesses
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
7 |
Delivery Process in Food and Beverage Businesses
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
8 |
Midterm Exam
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
9 |
Terminology used in Food and Beverage Businesses
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
10 |
Terminology used in Food and Beverage Businesses
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
11 |
Terminology used in Food and Beverage Businesses
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
12 |
Cost Control Methods in Food and Beverage Businesses
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
13 |
Food and Beverage Cost Calculation and Menu Pricing Methods
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
14 |
Preparation of Meal Recipes and Standard Recipe
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
15 |
Menu Engineering
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|