Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Yüzde Problemleri
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
2 |
Oran Orantı Problemleri
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
3 |
Karışım Problemleri
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
4 |
Maliyet İle İlgili Temel Kavramlar
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
5 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü ve Gelir Yönetimi
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
6 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma Süreci
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
7 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Teslim Alma Süreci
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
8 |
ARA SINAV
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
9 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde kullanılan terminoloji
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
10 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde kullanılan terminoloji
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
11 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde kullanılan terminoloji
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
12 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrol Yöntemleri
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
13 |
Yiyecek İçecek Maliyet Hesaplama ve Menü Fiyatlandırma Yöntemleri
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
14 |
Yemek Reçetelerinin Hazırlanması ve Standart Reçete
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|
15 |
Menü Mühendisliği
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü - Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK
Culinary Math- EUNICE GRAHAM
A Dan Z Ye Gastronomi Sözlüğü- Mehmet Saıışık-Gülçin Özbay- Veli Ceylan
|