Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Gıda Bilim ve Teknolojisine Giriş
|
|
Kitap Kaynağı (Gıda Kimyası)
|
2 |
Gıda Endüstrisinde Su
|
|
Kitap Kaynağı (Gıda Kimyası)
|
3 |
Karbonhidratlar - Basit şekerler
|
|
Kitap Kaynağı (Gıda Kimyası)
|
4 |
Karbonhidratlar - Kompleks karbonhidratlar
|
|
Kitap Kaynağı (Gıda Kimyası)
|
5 |
Lipidler
|
|
Kitap Kaynağı (Gıda Kimyası)
|
6 |
Proteinler, vitaminler, mineral maddeler
|
|
Kitap Kaynağı (Gıda Kimyası)
|
7 |
Et ve Et ürünleri
|
|
Ders notu
|
8 |
Ara Sınav
|
|
|
9 |
Et ve Et Ürünleri
|
|
Ders notu
|
10 |
Süt ve Süt Ürünleri
|
|
Ders notu
|
11 |
Tahıllar
|
|
Ders notu
|
12 |
Tahıl Ürünleri
|
|
Ders notu
|
13 |
Makarna ve Noodle
|
|
Ders notu
|
14 |
Baklagiller
|
|
Ders notu
|
15 |
Meyve ve Sebze
|
|
Ders notu
|