| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Gıda Bilim ve Teknolojisine Giriş
|
|
Kitap Kaynağı (Gıda Kimyası)
|
| 2 |
Gıda Endüstrisinde Su
|
|
Kitap Kaynağı (Gıda Kimyası)
|
| 3 |
Karbonhidratlar - Basit şekerler
|
|
Kitap Kaynağı (Gıda Kimyası)
|
| 4 |
Karbonhidratlar - Kompleks karbonhidratlar
|
|
Kitap Kaynağı (Gıda Kimyası)
|
| 5 |
Lipidler
|
|
Kitap Kaynağı (Gıda Kimyası)
|
| 6 |
Proteinler, vitaminler, mineral maddeler
|
|
Kitap Kaynağı (Gıda Kimyası)
|
| 7 |
Et ve Et ürünleri
|
|
Ders notu
|
| 8 |
Ara Sınav
|
|
|
| 9 |
Et ve Et Ürünleri
|
|
Ders notu
|
| 10 |
Süt ve Süt Ürünleri
|
|
Ders notu
|
| 11 |
Tahıllar
|
|
Ders notu
|
| 12 |
Tahıl Ürünleri
|
|
Ders notu
|
| 13 |
Makarna ve Noodle
|
|
Ders notu
|
| 14 |
Baklagiller
|
|
Ders notu
|
| 15 |
Meyve ve Sebze
|
|
Ders notu
|