Week | Topics | Study Materials | Materials |
1 |
Definition of sanitation and hygiene, its role in the food industry and its relationship with microorganisms
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
2 |
Personal hygiene practices
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
3 |
Provision of clean water and sanitation
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
4 |
Hygienic cleaning practices and used materials
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
5 |
Personnel hygiene
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
6 |
food hygiene
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
7 |
food business hygiene
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
8 |
Midterm exam
|
|
|
9 |
food business hygiene
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
10 |
Cleaning in food production
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
11 |
Sanitizers
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
12 |
Disinfection of food facilities
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
13 |
Sanitation in some food facilities.
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
14 |
Current literature reading
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
15 |
An overview
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|