Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Sanitasyon ve hijyenin tanımı, gıda endüstrisindeki rolü ve mikroorganizmalarla olan ilişkisi
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
2 |
Kişisel hijyen uygulamaları
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
3 |
Temiz suyun sağlanması ve sanitasyon
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
4 |
Hijyenik temizlik uygulamaları ve kullanılan maddeler
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
5 |
Personel hijyeni
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
6 |
Gıda hijyeni
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
7 |
Gıda işletme hijyeni
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
8 |
Vize Sınavı
|
|
|
9 |
Gıda işletme hijyeni
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
10 |
Gıda üretiminde temizlik
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
11 |
Sanitizerler
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
12 |
Gıda tesislerinin dezenfeksiyonu
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
13 |
Bazı gıda tesislerinde sanitasyon.
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
14 |
Güncel literatür okuma
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|
15 |
Genel tekrar
|
|
Erkmen, O., Sağlam, H., Bozoğlu, T.F., 2022. Gıda Hijyen ve Sanitasyonu. Nobel, Ankara.
|