Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Yiyecek Endüstrisi: Yiyecek-İçecek Hizmetleri Yönetimi
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
2 |
Yiyecek Endüstrisi: Yiyecek-İçecek Pazarlaması
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
3 |
Menü Yönetimi: Beslenme ve Menü, Menü Planlama
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
4 |
Menü Yönetimi: Menü Fiyatlama
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
5 |
Menü Yönetimi: Diğer Unsurlar
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
6 |
Yiyecek-İçecek Üretimi: Satın Alma, Teslim Alma, Depolama, Üretim
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
7 |
Yiyecek-İçecek Üretimi: Üretim Planlama, Yiyeceklerin Üretim Ön Hazırlığı
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
8 |
Ara Sınav
|
|
|
9 |
Servis: Servis Usulleri
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
10 |
Servis Sonrası İşlemler
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
11 |
Yiyecek İçecek Organizasyonlarında Sanitasyon ve Hijyen
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
12 |
Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrolü ve Fiyatlandırma
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
13 |
Yiyecek İçecek Hizmetleri Otomasyonu
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
14 |
Banket Organizasyonu
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
15 |
Genel Tekrar
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|