| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Yiyecek Endüstrisi: Yiyecek-İçecek Hizmetleri Yönetimi
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 2 |
Yiyecek Endüstrisi: Yiyecek-İçecek Pazarlaması
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 3 |
Menü Yönetimi: Beslenme ve Menü, Menü Planlama
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 4 |
Menü Yönetimi: Menü Fiyatlama
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 5 |
Menü Yönetimi: Diğer Unsurlar
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 6 |
Yiyecek-İçecek Üretimi: Satın Alma, Teslim Alma, Depolama, Üretim
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 7 |
Yiyecek-İçecek Üretimi: Üretim Planlama, Yiyeceklerin Üretim Ön Hazırlığı
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 8 |
Ara Sınav
|
|
|
| 9 |
Servis: Servis Usulleri
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 10 |
Servis Sonrası İşlemler
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 11 |
Yiyecek İçecek Organizasyonlarında Sanitasyon ve Hijyen
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 12 |
Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrolü ve Fiyatlandırma
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 13 |
Yiyecek İçecek Hizmetleri Otomasyonu
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 14 |
Banket Organizasyonu
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 15 |
Genel Tekrar
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
Sarıışık, M., Çavuş, Ş., Karamustafa, K. (2019). Profesyonel Restoran Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|