Week | Topics | Study Materials | Materials |
1 |
Definition, history, departments, hierarchies of industrial kitchens
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
2 |
Organizational charts of industrial kitchens according to hierarchical structures
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
3 |
Industrial kitchen equipment and tools
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
4 |
Management of the kitchen and its relationship with other sciences
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
5 |
Hotel Kitchens design and operation process
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
6 |
Planning of the Kitchen, Location and Physical Characteristics of the Kitchen
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
7 |
Major Kitchens in the Food and Beverage Industry
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
8 |
Midterm
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
9 |
Production Process in Kitchens and Kitchen Sections
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
10 |
Health and Hygiene Practices in the Kitchen
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
11 |
Standard Costs and Standard Recipe
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
12 |
Design and operation of restaurant kitchens
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
13 |
Mistakes made in the kitchen design process
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
14 |
Negative situations in the kitchen design process
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
15 |
General review
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|