Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Endüstriyel mutfakların tanımı, tarihi, bölümleri, hiyerarşileri
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
2 |
Endüstriyel mutfakların hiyerarşik yapılarına göre organizasyon şemaları
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
3 |
Endüstriyel mutfak ekipman ve araç gereçler
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
4 |
Mutfağın yönetimi ve diğer bilimlerle ilişkisi
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
5 |
Otel Mutfakları tasarım ve işleyiş süreci
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
6 |
Mutfağın Planlama, Mutfağın Konumu ve Fiziksel Özellikleri
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
7 |
Yiyecek İçecek Endüstrisinde Yer Alan Başlıca Mutfaklar
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
8 |
Ara Sınav
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
9 |
Mutfaklarda Üretim Süreci ve Mutfak Bölümleri
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
10 |
Mutfakta Sağlık, Hijyen Uygulamaları
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
11 |
Standart Maliyetler ve Standart Reçete
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
12 |
Restoran mutfakların tasarımı ve işleyişi
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
13 |
Mutfak tasarımı sürecinde gerçekleştirilen hatalar
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
14 |
Mutfak tasarımı sürecinde oluşan olumsuz durumlar
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
15 |
Genel Tekrar
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|