| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Endüstriyel mutfakların tanımı, tarihi, bölümleri, hiyerarşileri
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
| 2 |
Endüstriyel mutfakların hiyerarşik yapılarına göre organizasyon şemaları
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
| 3 |
Endüstriyel mutfak ekipman ve araç gereçler
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
| 4 |
Mutfağın yönetimi ve diğer bilimlerle ilişkisi
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
| 5 |
Otel Mutfakları tasarım ve işleyiş süreci
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
| 6 |
Mutfağın Planlama, Mutfağın Konumu ve Fiziksel Özellikleri
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
| 7 |
Yiyecek İçecek Endüstrisinde Yer Alan Başlıca Mutfaklar
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
| 8 |
Ara Sınav
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
| 9 |
Mutfaklarda Üretim Süreci ve Mutfak Bölümleri
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
| 10 |
Mutfakta Sağlık, Hijyen Uygulamaları
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
| 11 |
Standart Maliyetler ve Standart Reçete
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
| 12 |
Restoran mutfakların tasarımı ve işleyişi
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
| 13 |
Mutfak tasarımı sürecinde gerçekleştirilen hatalar
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
| 14 |
Mutfak tasarımı sürecinde oluşan olumsuz durumlar
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|
| 15 |
Genel Tekrar
|
|
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
|