Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Mutfakta kullanılan malzemeler, ekipmanlar ve cihazların tanıtımı
|
|
Professional Cooking, 2018, Wayne Gisslen
Text kitabı: H.L Cracknell & R.j. Kaufman, Practical Professional Cookery
|
2 |
Uluslararası Sebze Doğrama Yöntemleri
|
|
Professional Cooking, 2018, Wayne Gisslen
Text kitabı: H.L Cracknell & R.j. Kaufman, Practical Professional Cookery
|
3 |
Kuru Isı İle Pişirme Teknikleri (Roasting, Baking, Sear&Seal, Grilling)
|
|
Professional Cooking, 2018, Wayne Gisslen
Text kitabı: H.L Cracknell & R.j. Kaufman, Practical Professional Cookery
|
4 |
Kuru Isı İle Pişirme Teknikleri (Smoke, Saute, Glaze, Graten)
|
|
Professional Cooking, 2018, Wayne Gisslen
Text kitabı: H.L Cracknell & R.j. Kaufman, Practical Professional Cookery
|
5 |
Sulu Isı ile Pişirme Teknikleri (Boiling, Poaching, Blanching)
|
|
Professional Cooking, 2018, Wayne Gisslen
Text kitabı: H.L Cracknell & R.j. Kaufman, Practical Professional Cookery
|
6 |
Sulu Isı ile Pişirme Teknikleri (Steaming, Braising, Stewing)
|
|
Professional Cooking, 2018, Wayne Gisslen
Text kitabı: H.L Cracknell & R.j. Kaufman, Practical Professional Cookery
|
7 |
Yağda Pişirme Teknikleri (Shallow Fry, Deep Fry, Confit)
|
|
Professional Cooking, 2018, Wayne Gisslen
Text kitabı: H.L Cracknell & R.j. Kaufman, Practical Professional Cookery
|
8 |
Ara sınav
|
|
Professional Cooking, 2018, Wayne Gisslen
Text kitabı: H.L Cracknell & R.j. Kaufman, Practical Professional Cookery
|
9 |
Asitle Pişirme ve Curing Teknikleri
|
|
Professional Cooking, 2018, Wayne Gisslen
Text kitabı: H.L Cracknell & R.j. Kaufman, Practical Professional Cookery
|
10 |
Büyükbaş Hayvan Etleri Hazırlık ve Pişirme Yöntemleri / Garnitür Uygulamaları
|
|
Professional Cooking, 2018, Wayne Gisslen
Text kitabı: H.L Cracknell & R.j. Kaufman, Practical Professional Cookery
|
11 |
Küçükbaş Hayvan Etleri Hazırlık ve Pişirme Yöntemleri / Garnitür Uygulamaları
|
|
Professional Cooking, 2018, Wayne Gisslen
Text kitabı: H.L Cracknell & R.j. Kaufman, Practical Professional Cookery
|
12 |
Kümes Hayvanları Hazırlık ve Pişirme Yöntemleri / Garnitür Uygulamaları
|
|
Professional Cooking, 2018, Wayne Gisslen
Text kitabı: H.L Cracknell & R.j. Kaufman, Practical Professional Cookery
|
13 |
Balık ve Deniz Mahsülleri Hazırlık ve Pişirme Yöntemleri / Garnitür Uygulamaları
|
|
Professional Cooking, 2018, Wayne Gisslen
Text kitabı: H.L Cracknell & R.j. Kaufman, Practical Professional Cookery
|
14 |
Yeni ürün ortaya çıkartmanın yolları ve garnitür ile tabaklama
|
|
Professional Cooking, 2018, Wayne Gisslen
Text kitabı: H.L Cracknell & R.j. Kaufman, Practical Professional Cookery
|
15 |
Yeni ürün ortaya çıkartmanın yolları ve garnitür ile tabaklama
|
|
Professional Cooking, 2018, Wayne Gisslen
Text kitabı: H.L Cracknell & R.j. Kaufman, Practical Professional Cookery
|