Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Yiyecek içecek işletmeleri için içeceklerin önemi ve sınıflandırılması
|
|
Aktaş, A ve Özdemir. B. (2012). İçki teknolojisi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
2 |
Su
|
|
Aktaş, A ve Özdemir. B. (2012). İçki teknolojisi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
3 |
Kahve
|
|
Aktaş, A ve Özdemir. B. (2012). İçki teknolojisi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
4 |
Kahve
|
|
Aktaş, A ve Özdemir. B. (2012). İçki teknolojisi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
5 |
Çay
|
|
Aktaş, A ve Özdemir. B. (2012). İçki teknolojisi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
6 |
Bira
|
|
Aktaş, A ve Özdemir. B. (2012). İçki teknolojisi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
7 |
Bira
|
|
Aktaş, A ve Özdemir. B. (2012). İçki teknolojisi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
8 |
Şarap
|
|
Aktaş, A ve Özdemir. B. (2012). İçki teknolojisi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
9 |
Şarap
|
|
Aktaş, A ve Özdemir. B. (2012). İçki teknolojisi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
10 |
Viski
|
|
Aktaş, A ve Özdemir. B. (2012). İçki teknolojisi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
11 |
Brendi, konyak
|
|
Aktaş, A ve Özdemir. B. (2012). İçki teknolojisi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
12 |
Cin, votka, rom, tekila
|
|
Aktaş, A ve Özdemir. B. (2012). İçki teknolojisi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
13 |
Rakı ve diğer alkollü içecekler
|
|
Aktaş, A ve Özdemir. B. (2012). İçki teknolojisi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
14 |
Kokteyller
|
|
Aktaş, A ve Özdemir. B. (2012). İçki teknolojisi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
15 |
Genel tekrar
|
|
Aktaş, A ve Özdemir. B. (2012). İçki teknolojisi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|