Week | Topics | Study Materials | Materials |
1 |
Orientation; Recognition of Course Content and Evaluation Criteria Information About the Restaurant Industry
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
2 |
Types of Restaurants
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
3 |
Food service systems and Etiquette (table service, reservation, preparation for service, service, beverage service)
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
4 |
Restaurant management (How to manage Employees, Management Issues, Restaurant Management Issues and Challenges)
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
5 |
Menu Planning, Kitchen Planning and Kitchen Equipments
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
6 |
Bar & Beverages (Food and beverage staff)
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
7 |
Overview
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
8 |
Midterms
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
9 |
Concept, Location and Design
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
10 |
Kitchen Design and Ergonometry
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
11 |
Hotel Kitchens Design and Operation Process
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
12 |
Restaurant Kitchens Design and Operation Process
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
13 |
Patisserie kitchens design and operation process
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
14 |
Overview
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
15 |
Overview
|
|
|