Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Oryantasyon; Dersin İçeriği ve Değerledirme Ölçütlerini Tanıma Restoran Endüstrisi Hakkında Bilgi
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
2 |
Restoran Türleri
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
3 |
Yiyecek servis sistemleri ve Etiket (Masa servisi, Rezervasyon, Hizmet için hazırlık, Hizmet, İçecek servisi)
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
4 |
Restoran yönetimi (Çalışanlar nasıl yönetilir, Yönetim Konuları, Restoran Yönetim Sorunları ve Zorluklar)
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
5 |
Menü Planlaması, Mutfak Planlaması ve Mutfak Ekipmanları
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
6 |
Bar & İçecekler (Yiyecek ve içecek personeli)
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
7 |
Genel tekrar
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
8 |
Vize Haftası
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
9 |
Konsept, Yer and Dizayn
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
10 |
Mutfak Tasarımı ve Ergonometri
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
11 |
Otel Mutfakları Tasarım ve İşleyiş Süreci
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
12 |
Restoran Mutfakları Tasarım ve İşleyiş Süreci
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
13 |
Patisserie kitchens design and operation process
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
14 |
Genel Tekrar
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
15 |
Genel Tekrar
|
|
|