| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar | 
				| 1 | Oryantasyon; Dersin İçeriği ve Değerledirme Ölçütlerini Tanıma Restoran Endüstrisi Hakkında Bilgi |  | Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları. | 
				| 2 | Restoran Türleri |  | Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları. | 
				| 3 | Yiyecek servis sistemleri ve Etiket (Masa servisi, Rezervasyon, Hizmet için hazırlık, Hizmet, İçecek servisi) |  | Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları. | 
				| 4 | Restoran yönetimi (Çalışanlar nasıl yönetilir, Yönetim Konuları, Restoran Yönetim Sorunları ve Zorluklar) |  | Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları. | 
				| 5 | Menü Planlaması, Mutfak Planlaması ve Mutfak Ekipmanları |  | Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları. | 
				| 6 | Bar & İçecekler (Yiyecek ve içecek personeli) |  | Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları. | 
				| 7 | Genel tekrar |  | Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları. | 
				| 8 | Vize Haftası |  | Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları. | 
				| 9 | Konsept, Yer and Dizayn |  | Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları. | 
				| 10 | Mutfak Tasarımı ve Ergonometri |  | Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları. | 
				| 11 | Otel Mutfakları Tasarım ve İşleyiş Süreci |  | Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları. | 
				| 12 | Restoran Mutfakları Tasarım ve İşleyiş Süreci |  | Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları. | 
				| 13 | Patisserie kitchens design and operation process |  | Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları. | 
				| 14 | Genel Tekrar |  | Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları. | 
				| 15 | Genel Tekrar |  |  |