| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Oryantasyon; Dersin İçeriği ve Değerledirme Ölçütlerini Tanıma Restoran Endüstrisi Hakkında Bilgi
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
| 2 |
Restoran Türleri
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
| 3 |
Yiyecek servis sistemleri ve Etiket (Masa servisi, Rezervasyon, Hizmet için hazırlık, Hizmet, İçecek servisi)
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
| 4 |
Restoran yönetimi (Çalışanlar nasıl yönetilir, Yönetim Konuları, Restoran Yönetim Sorunları ve Zorluklar)
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
| 5 |
Menü Planlaması, Mutfak Planlaması ve Mutfak Ekipmanları
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
| 6 |
Bar & İçecekler (Yiyecek ve içecek personeli)
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
| 7 |
Genel tekrar
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
| 8 |
Vize Haftası
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
| 9 |
Konsept, Yer and Dizayn
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
| 10 |
Mutfak Tasarımı ve Ergonometri
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
| 11 |
Otel Mutfakları Tasarım ve İşleyiş Süreci
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
| 12 |
Restoran Mutfakları Tasarım ve İşleyiş Süreci
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
| 13 |
Patisserie kitchens design and operation process
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
| 14 |
Genel Tekrar
|
|
Bingöl, Ramazan (2009). Restoran işletmeciliği: restoranlar ve lokantalar nasıl yönetilir?. Timaş Yayınları.
|
| 15 |
Genel Tekrar
|
|
|