Week | Topics | Study Materials | Materials |
1 |
French Cuisine
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
2 |
French Cuisine
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
3 |
Italian Cuisine
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
4 |
İtalian Cuisine
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
5 |
Spanish Cuisine
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
6 |
Spanish Cuisine
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
7 |
British and Balkan Cuisine
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
8 |
Midterm
|
|
|
9 |
Scandinavian and Russian Cuisine
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
10 |
North American Cuisine
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
11 |
Central American Cuisine
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
12 |
Mexican Cuisine
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
13 |
South American Cuisine
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
14 |
South American Cuisine
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
15 |
International Cuisines Recipe Development
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|