Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Fransız Mutfağı
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
2 |
Fransız Mutfağı
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
3 |
İtalyan Mutfağı
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
4 |
İtalyan Mutfağı
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
5 |
İspanyol Mutfağı
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
6 |
İspanyol Mutfağı
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
7 |
İngiliz ve Balkan Mutfağı
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
8 |
Ara Sınav
|
|
|
9 |
İskandinav ve Rus Mutfağı
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
10 |
Kuzey Amerika Ülkeleri Mutfağı
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
11 |
Orta Amerika Ülkeleri Mutfağı
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
12 |
Meksika Mutfağı
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
13 |
Güney Amerika Ülkeleri Mutfağı
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
14 |
Güney Amerika Ülkeleri Mutfağı
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
15 |
Uluslararası Mutfaklar Tarif Geliştirme
|
|
Sarıışık, M. ve Özbay, G. (2021). ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|