| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Oryantasyon: Ders İçeriğinin Anlatılması/Müfredat
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
| 2 |
Dünya mutfağının genel özellikleri
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
| 3 |
Çin Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
| 5 |
Japon Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
| 6 |
Kore Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
| 7 |
Güney Doğu AsyaI ülkeleri (Malezya, Endonezya,Tayland ) Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
| 8 |
Vize Haftası
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
| 9 |
Orta Doğu Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
| 10 |
İran Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
| 11 |
Kuzey Afrika ülkeleri Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
| 12 |
Doğu Afrika ülkeleri Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
| 13 |
Kuzey Afrika Ülkeleri Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
| 14 |
Doğu Afrika Adalar Ülkeleri Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
| 15 |
Uluslararası Mutfaklar Tarif Geliştirme
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|