Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Oryantasyon: Ders İçeriğinin Anlatılması/Müfredat
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
2 |
Dünya mutfağının genel özellikleri
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
3 |
Çin Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
5 |
Japon Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
6 |
Kore Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
7 |
Güney Doğu AsyaI ülkeleri (Malezya, Endonezya,Tayland ) Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
8 |
Vize Haftası
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
9 |
Orta Doğu Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
10 |
İran Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
11 |
Kuzey Afrika ülkeleri Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
12 |
Doğu Afrika ülkeleri Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
13 |
Kuzey Afrika Ülkeleri Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
14 |
Doğu Afrika Adalar Ülkeleri Mutfağı
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|
15 |
Uluslararası Mutfaklar Tarif Geliştirme
|
|
Sarrışık, M. ve Özbay, G. (2021) ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler. Detay Yayıncılık
|