| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Menü kavramı, menü türleri
|
|
Baysal A., Küçükaslan N. (2003). Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama. Ekin Kitabevi, Bursa, 2003.
|
| 2 |
Menü ve işletme (yeni bir menünün işletme dizaynını nasıl etkilediği veya mevcut işletme olanaklarının menüyü nasıl etkilediği)
|
|
Baysal A., Küçükaslan N. (2003). Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama. Ekin Kitabevi, Bursa, 2003.
|
| 3 |
Beslenme ilkelerinin gözden geçirilmesi
|
|
Baysal A., Küçükaslan N. (2003). Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama. Ekin Kitabevi, Bursa, 2003.
|
| 4 |
Menü planlama süreci
|
|
Baysal A., Küçükaslan N. (2003). Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama. Ekin Kitabevi, Bursa, 2003.
|
| 5 |
Menü planlama süreci
|
|
Baysal A., Küçükaslan N. (2003). Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama. Ekin Kitabevi, Bursa, 2003.
|
| 6 |
Standart reçeteler
|
|
Baysal A., Küçükaslan N. (2003). Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama. Ekin Kitabevi, Bursa, 2003.
|
| 7 |
Menü fiyatlandırma yöntemleri
|
|
Baysal A., Küçükaslan N. (2003). Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama. Ekin Kitabevi, Bursa, 2003.
|
| 8 |
Ara Sınav
|
|
Baysal A., Küçükaslan N. (2003). Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama. Ekin Kitabevi, Bursa, 2003.
|
| 9 |
Menü yazımının ilke ve prosedürleri
|
|
Baysal A., Küçükaslan N. (2003). Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama. Ekin Kitabevi, Bursa, 2003.
|
| 10 |
Menü kartlarının tasarımı
|
|
Baysal A., Küçükaslan N. (2003). Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama. Ekin Kitabevi, Bursa, 2003.
|
| 11 |
Menü planlama ve tasarımının pazarlama yönü
|
|
Baysal A., Küçükaslan N. (2003). Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama. Ekin Kitabevi, Bursa, 2003.
|
| 12 |
Menü değerlendirme stratejileri
|
|
Baysal A., Küçükaslan N. (2003). Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama. Ekin Kitabevi, Bursa, 2003.
|
| 13 |
Teknoloji ve menü planlama ve menü tasarımı
|
|
Baysal A., Küçükaslan N. (2003). Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama. Ekin Kitabevi, Bursa, 2003.
|
| 14 |
Teknoloji ve menü planlama ve menü tasarımı
|
|
Baysal A., Küçükaslan N. (2003). Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama. Ekin Kitabevi, Bursa, 2003.
|
| 15 |
Genel tekrar
|
|
Baysal A., Küçükaslan N. (2003). Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama. Ekin Kitabevi, Bursa, 2003.
|