| Week | Topics | Study Materials | Materials |
| 1 |
Historical Development of Turkish Cuisine
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
| 2 |
Hygiene, Sanitation Practices and Safety Measures in the Kitchen
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
| 3 |
Preparation, cooking and presentation of soups
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
| 4 |
Preparation, cooking and presentation of olive oil dishes
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
| 5 |
Preparation, cooking and presentation of stuffed and stuffed wraps
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
| 6 |
Preparation, cooking and presentation of pilav
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
| 7 |
Preparation, cooking and presentation of meatballs
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
| 8 |
MIDTERM
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
| 9 |
Preparation, cooking and presentation of Musakka and tava
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
| 10 |
Preparation, cooking and presentation of Silkme
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
| 11 |
Preparation, cooking and presentation of Bastı
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
| 12 |
Preparation, cooking and presentation of roasted meats
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
| 13 |
Preparation, cooking and presentation of oven dishes
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
| 14 |
Preparation, cooking and presentation of kebabs
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
| 15 |
Preparation and Presentation of Meat Dishes
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|