Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
2 |
Mutfakta Hijyen, Sanitasyon Uygulamaları ve Güvenlik Önlemleri
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
3 |
Çorbaların hazırlanması, pişirilmesi ve sunumu
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
4 |
Zeytinyağlıların hazırlanması, pişirilmesi ve sunumu
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
5 |
Dolma ve sarmaların hazırlanması, pişirilmesi ve sunumu
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
6 |
Pilavların hazırlanması, pişirilmesi ve sunumu
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
7 |
Köftelerin hazırlanması, pişirilmesi ve sunumu
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
8 |
ARA SINAV
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
9 |
Musakkalar ve Tavaların hazırlanması, pişirilmesi ve sunumu
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
10 |
Silkmelerin hazırlanması, pişirilmesi ve sunumu
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
11 |
Bastıların hazırlanması, pişirilmesi ve sunumu
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
12 |
Kavurmaların hazırlanması, pişirilmesi ve sunumu
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
13 |
Fırın yemeklerinin hazırlanması, pişirilmesi ve sunumu
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
14 |
Kebapların hazırlanması, pişirilmesi ve sunumu
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|
15 |
Et Yemeklerinin Hazırlanması ve Sunumu
|
|
Uygulamalı Türk Mutfağı
Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
|