Week | Topics | Study Materials | Materials |
1 |
Introduction to wine science
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
2 |
Wine production history – Viticulture in Turkey and in the world
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
3 |
Grape maturity – Composition of grapes and must
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
4 |
Equipment and materials used in Wine Production
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
5 |
Fermantation
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
6 |
Wine production I
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
7 |
Wine production II
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
8 |
Midterm exam
|
|
|
9 |
Classification of wines I
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
10 |
Classification of wines II
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
11 |
Defects in wine
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
12 |
Sensory evaluation of wines
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
13 |
Wine and food combination
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
14 |
Wine and Health
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
15 |
General overview
|
|
|