Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Şarap bilimine giriş
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
2 |
Şarap üretim tarihi – Türkiye’de ve dünyada bağcılık
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
3 |
Üzüm olgunluğu – Üzüm ve şıranın bileşimi
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
4 |
Şarap Üretiminde kullanılan ekipman ve malzemeler
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
5 |
Fermantasyon
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
6 |
Şarap üretimi I
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
7 |
Şarap üretimi II
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
8 |
Vize sınavı
|
|
|
9 |
Şarapların sınıflandırılması I
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
10 |
Şarapların sınıflandırılması II
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
11 |
Şarapta görülen kusur ve hatalar
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
12 |
Şarapların duyusal değerlendirilmesi
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
13 |
Şarap ve yemek uyumu
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
14 |
Şarap ve Sağlık
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
15 |
Genel tekrar
|
|
|