| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Şarap bilimine giriş
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
| 2 |
Şarap üretim tarihi – Türkiye’de ve dünyada bağcılık
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
| 3 |
Üzüm olgunluğu – Üzüm ve şıranın bileşimi
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
| 4 |
Şarap Üretiminde kullanılan ekipman ve malzemeler
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
| 5 |
Fermantasyon
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
| 6 |
Şarap üretimi I
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
| 7 |
Şarap üretimi II
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
| 8 |
Vize sınavı
|
|
|
| 9 |
Şarapların sınıflandırılması I
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
| 10 |
Şarapların sınıflandırılması II
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
| 11 |
Şarapta görülen kusur ve hatalar
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
| 12 |
Şarapların duyusal değerlendirilmesi
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
| 13 |
Şarap ve yemek uyumu
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
| 14 |
Şarap ve Sağlık
|
|
Selma Güven (2008). Şarap üretimi ve kalite kontrolü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Yayın no:003, Çanakkale.
|
| 15 |
Genel tekrar
|
|
|