Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Ders akışı ve içeriğinin anlatılması – Sütün tanımı ve bileşimi – Sütün fizikokimyasal özellikleri
|
|
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
|
2 |
Sütün genel kompozisyonu
|
|
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
|
3 |
Sütün genel kompozisyonu
|
|
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
|
4 |
Süt işlemede teknolojik proses basamakları
|
|
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
|
5 |
İçme sütü ve peynir teknolojisi
|
|
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
|
6 |
Tereyağı ve fermente süt ürünleri
|
|
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
|
7 |
Dondurma ve süt tozu üretimi
|
|
Mustafa Üçüncü (2012). Süt ve Mamülleri Teknolojisi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, İzmir.
|
8 |
Ara Sınav
|
|
|
9 |
Etin tanımı ve genel kompozisyonu
|
|
Gökalp, H. Y., Kaya, M., & Zorba, Ö. (2002). Et ürünleri işleme mühendisliği. Atatürk Üniv. Yayınları: Erzurum.
|
10 |
Etin genel kompozisyonu
|
|
Gökalp, H. Y., Kaya, M., & Zorba, Ö. (2002). Et ürünleri işleme mühendisliği. Atatürk Üniv. Yayınları: Erzurum.
|
11 |
Karkas parçalama ürünleri
|
|
Gökalp, H. Y., Kaya, M., & Zorba, Ö. (2002). Et ürünleri işleme mühendisliği. Atatürk Üniv. Yayınları: Erzurum.
|
12 |
Emülsifiye et ürünleri
|
|
Gökalp, H. Y., Kaya, M., & Zorba, Ö. (2002). Et ürünleri işleme mühendisliği. Atatürk Üniv. Yayınları: Erzurum.
|
13 |
Fermante et ürünleri
|
|
Gökalp, H. Y., Kaya, M., & Zorba, Ö. (2002). Et ürünleri işleme mühendisliği. Atatürk Üniv. Yayınları: Erzurum.
|
14 |
Kuru kür edilmiş et ürünleri
|
|
Gökalp, H. Y., Kaya, M., & Zorba, Ö. (2002). Et ürünleri işleme mühendisliği. Atatürk Üniv. Yayınları: Erzurum.
|
15 |
Sakatatlar
|
|
Gökalp, H. Y., Kaya, M., & Zorba, Ö. (2002). Et ürünleri işleme mühendisliği. Atatürk Üniv. Yayınları: Erzurum.
|