Week | Topics | Study Materials | Materials |
1 |
İntroduction
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
2 |
Dry Cake and Biscuit
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
3 |
Doughs Prepared by Chopping
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
4 |
Doughs Prepared by Cooking
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
5 |
Doughs Prepared by Chopping
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
6 |
Whipped Doughs
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
7 |
Milky Desserts
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
8 |
Midterm
|
|
|
9 |
Doughs Prepared by Fermentation
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
10 |
Turkish Dessert I
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
11 |
Turkish Desserts II
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
12 |
International Desserts I
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
13 |
International Desserts
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
14 |
Creative Cake Practices
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
15 |
Creative Cake Practices
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|