| Week | Topics | Study Materials | Materials |
| 1 |
İntroduction
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 2 |
Dry Cake and Biscuit
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 3 |
Doughs Prepared by Chopping
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 4 |
Doughs Prepared by Cooking
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 5 |
Doughs Prepared by Chopping
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 6 |
Whipped Doughs
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 7 |
Milky Desserts
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 8 |
Midterm
|
|
|
| 9 |
Doughs Prepared by Fermentation
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 10 |
Turkish Dessert I
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 11 |
Turkish Desserts II
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 12 |
International Desserts I
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 13 |
International Desserts
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 14 |
Creative Cake Practices
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 15 |
Creative Cake Practices
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|