Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Giriş ve tanıtım
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
2 |
Kuru Pasta ve Bisküvi
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
3 |
Kıyılarak Hazırlanan Hamurlar
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
4 |
Pişirilerek Hazırlanan Hamurlar
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
5 |
Kıyılarak Hazırlanan Hamurlar
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
6 |
Çırpılarak Yapılan Hamurlar
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
7 |
Sütlü Tatlılar
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
8 |
Ara Sınav
|
|
|
9 |
Mayalandırılarak Hazırlanan Hamurlar
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
10 |
Türk Tatlıları I
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
11 |
Türk Tatlıları II
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
12 |
Uluslararası Tatlılar I
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
13 |
Uluslararası Tatlılar II
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
14 |
Yaratıcı Pasta Uygulaması
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
15 |
Yaratıcı Pasta Uygulaması
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|