| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Giriş ve tanıtım
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 2 |
Kuru Pasta ve Bisküvi
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 3 |
Kıyılarak Hazırlanan Hamurlar
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 4 |
Pişirilerek Hazırlanan Hamurlar
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 5 |
Kıyılarak Hazırlanan Hamurlar
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 6 |
Çırpılarak Yapılan Hamurlar
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 7 |
Sütlü Tatlılar
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 8 |
Ara Sınav
|
|
|
| 9 |
Mayalandırılarak Hazırlanan Hamurlar
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 10 |
Türk Tatlıları I
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 11 |
Türk Tatlıları II
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 12 |
Uluslararası Tatlılar I
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 13 |
Uluslararası Tatlılar II
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 14 |
Yaratıcı Pasta Uygulaması
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|
| 15 |
Yaratıcı Pasta Uygulaması
|
|
Gastronomide Modern Pastacılık - Utku Sezer, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık.
|