Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
İş Sağlığı ve Güvenliğine Giriş Temel Kavramlar
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
2 |
İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama İlkeleri
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
3 |
Yiyecek İçecek Sektöründe Meslek Hastalıkları
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
4 |
Yiyecek İçecek Sektöründe İş Kazaları
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
5 |
Yiyecek İçecek Sektöründe Kimyasal Risk Etmenler
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
6 |
İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
7 |
Sağlık ve Güvenlik İşaretleri
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
8 |
Ara sınav
|
|
|
9 |
Yiyecek İçecek Sektöründe Fiziksel Risk Etmenleri
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
10 |
Kişisel Koruyucu Donanımlar
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
11 |
Mutfakta Acil Durumlar ve Önlemler
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
12 |
Yanma ve Çeşitleri, Yangında Müdahale Yöntemleri
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
13 |
Yiyecek İçecek Sektöründe Biyolojik Risk Etmenleri
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
14 |
Mutfakta Psikososyal Risk Etmenleri ve Ergonomi
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
15 |
Genel tekrar
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|