| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
İş Sağlığı ve Güvenliğine Giriş Temel Kavramlar
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
| 2 |
İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama İlkeleri
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
| 3 |
Yiyecek İçecek Sektöründe Meslek Hastalıkları
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
| 4 |
Yiyecek İçecek Sektöründe İş Kazaları
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
| 5 |
Yiyecek İçecek Sektöründe Kimyasal Risk Etmenler
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
| 6 |
İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
| 7 |
Sağlık ve Güvenlik İşaretleri
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
| 8 |
Ara sınav
|
|
|
| 9 |
Yiyecek İçecek Sektöründe Fiziksel Risk Etmenleri
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
| 10 |
Kişisel Koruyucu Donanımlar
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
| 11 |
Mutfakta Acil Durumlar ve Önlemler
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
| 12 |
Yanma ve Çeşitleri, Yangında Müdahale Yöntemleri
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
| 13 |
Yiyecek İçecek Sektöründe Biyolojik Risk Etmenleri
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
| 14 |
Mutfakta Psikososyal Risk Etmenleri ve Ergonomi
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|
| 15 |
Genel tekrar
|
|
İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Temel Konular, Hasan Selçuk Selek Seçkin Yayıncılık, 2018
|