| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Giriş
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 2 |
Turizm işletmelerinde Servis Departmanı Hakkında Genel Bilgi ve Temel Prensipleri
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 3 |
Temel Servis Bilgileri ve Servis Bölümü Personeli
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 4 |
Servis Öncesi Yapılan Hazırlıklar ve Servis Basamakları
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 5 |
Servis Ve Sunum İçin Kullanılan Teknik Malzemeler Ve Kullanımı
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 6 |
Masa Yerleşim Ve Hazırlama Tekniklerini Bilme
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 7 |
Masa Üstü Servis Takımları
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 8 |
Ara Sınav
|
|
|
| 9 |
Özel Servis Takımları
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 10 |
Müşteri Masasının Hazırlanması
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 11 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Rezervasayon Alma
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 12 |
Misafirin Karşılanması
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 13 |
Sipariş Alma ve Servis
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 14 |
Hesap Alma ve Misafir Uğurlama
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 15 |
Genel tekrar
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|