Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Giriş
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
2 |
Turizm işletmelerinde Servis Departmanı Hakkında Genel Bilgi ve Temel Prensipleri
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
3 |
Temel Servis Bilgileri ve Servis Bölümü Personeli
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
4 |
Servis Öncesi Yapılan Hazırlıklar ve Servis Basamakları
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
5 |
Servis Ve Sunum İçin Kullanılan Teknik Malzemeler Ve Kullanımı
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
6 |
Masa Yerleşim Ve Hazırlama Tekniklerini Bilme
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
7 |
Masa Üstü Servis Takımları
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
8 |
Ara Sınav
|
|
|
9 |
Özel Servis Takımları
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
10 |
Müşteri Masasının Hazırlanması
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
11 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Rezervasayon Alma
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
12 |
Misafirin Karşılanması
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
13 |
Sipariş Alma ve Servis
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
14 |
Hesap Alma ve Misafir Uğurlama
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
15 |
Genel tekrar
|
|
Altınel, H. (2017). Banket ve Servis Yönetimi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|