Week | Topics | Study Materials | Materials |
1 |
Introducing the course and explaining the content
|
|
|
2 |
Philosophy of Sustainability and Sustainable Gastronomy
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
Bozloğan, R. (2005). Sürdürülebilir gelişme düşüncesinin tarihsel arka planı, Sosyal Siyaset Konferansları Dergisi, 50, 1011-1028.
|
3 |
Smart Agriculture and Sustainability
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
Turhan, Ş. (2005). Tarımda sürdürülebilirlik ve organik tarım, Tarım Ekonomisi Dergisi, 11(1), 13-24.
|
4 |
Sustainable Nutrition Models
|
|
Can, B., Bayram, H.M. ve Öztürkcan, S.A. (2021). Çevresel sorunlara karşı çözüm önerileri: Güncel sürdürülebilir beslenme uygulamalarına genel bakış, Gıda Teknolojisi Dergisi, 46(5), 1138-1157.
|
5 |
Sustainable Nutrition Models
|
|
Can, B., Bayram, H.M. ve Öztürkcan, S.A. (2021). Çevresel sorunlara karşı çözüm önerileri: Güncel sürdürülebilir beslenme uygulamalarına genel bakış, Gıda Teknolojisi Dergisi, 46(5), 1138-1157.
|
6 |
Sustainable Food Production
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
Durlu Özkaya, F., Sünnetçioğlu, S. ve Can, A. (2013). Sürdürülebilir gastronomi turizmi hareketliliğinde coğrafi işaretlemenin rolü, Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 1(1), 13-20.
|
7 |
Local Food Rituals and Their Impact on Sustainable Gastronomy
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
Durlu Özkaya, F., Sünnetçioğlu, S. ve Can, A. (2013). Sürdürülebilir gastronomi turizmi hareketliliğinde coğrafi işaretlemenin rolü, Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 1(1), 13-20.
|
8 |
Midterm
|
|
|
9 |
Non-Governmental Organizations in Sustainable Gastronomy
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
10 |
Sustainable Supply Chain Management
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
Adanacıoğlu H., Saner, G. ve Ağır, H. B. (2018). Sürdürülebilir gıda değer zinciri yaklaşımı, KSÜ Tarım ve Doğa Dergisi, 21, 221-226.
|
11 |
Sustainable Restaurant Activities
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
12 |
Sustainable Gastronomy Tourism Activities
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
13 |
Sustainable Food Movements
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
14 |
Sustainable Gastronomy and Consumer Behavior
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
15 |
General overview
|
|
|