Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Dersin tanıtılması ve içeriğin anlatılması
|
|
|
2 |
Sürdürülebilirlik Felsefesi ve Sürdürülebilir Gastronomi
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
Bozloğan, R. (2005). Sürdürülebilir gelişme düşüncesinin tarihsel arka planı, Sosyal Siyaset Konferansları Dergisi, 50, 1011-1028.
|
3 |
Akıllı Tarım ve Sürdürülebilirlik
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
Turhan, Ş. (2005). Tarımda sürdürülebilirlik ve organik tarım, Tarım Ekonomisi Dergisi, 11(1), 13-24.
|
4 |
Sürdürülebilir Beslenme Modelleri
|
|
Can, B., Bayram, H.M. ve Öztürkcan, S.A. (2021). Çevresel sorunlara karşı çözüm önerileri: Güncel sürdürülebilir beslenme uygulamalarına genel bakış, Gıda Teknolojisi Dergisi, 46(5), 1138-1157.
|
5 |
Sürdürülebilir Beslenme Modelleri
|
|
Can, B., Bayram, H.M. ve Öztürkcan, S.A. (2021). Çevresel sorunlara karşı çözüm önerileri: Güncel sürdürülebilir beslenme uygulamalarına genel bakış, Gıda Teknolojisi Dergisi, 46(5), 1138-1157.
|
6 |
Sürdürülebilir Gıda Üretimi
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
Durlu Özkaya, F., Sünnetçioğlu, S. ve Can, A. (2013). Sürdürülebilir gastronomi turizmi hareketliliğinde coğrafi işaretlemenin rolü, Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 1(1), 13-20.
|
7 |
Yerel Yemek Ritüelleri ve Sürdürülebilir Gastronomiye Etkisi
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
Akdağ, G. ve Üzülmez, M. (2017). Sürdürülebilir gastronomi turizmi kapsamında otantik yiyeceklere yönelik bir inceleme, Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 5, 301-309.
Durlu Özkaya, F., Sünnetçioğlu, S. ve Can, A. (2013). Sürdürülebilir gastronomi turizmi hareketliliğinde coğrafi işaretlemenin rolü, Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 1(1), 13-20.
|
8 |
ARA SINAV
|
|
|
9 |
Sürdürülebilir Gastronomide Sivil Toplum Kuruluşları
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
10 |
Sürdürülebilir Tedarik Zinciri Yönetimi
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
Adanacıoğlu H., Saner, G. ve Ağır, H. B. (2018). Sürdürülebilir gıda değer zinciri yaklaşımı, KSÜ Tarım ve Doğa Dergisi, 21, 221-226.
|
11 |
Sürdürülebilir Restoran Faaliyetleri
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
12 |
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Faaliyetleri
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
13 |
Sürdürülebilir Gıda Hareketleri
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
14 |
Sürdürülebilir Gastronomi ve Tüketici Davranışları
|
|
Durlu Özkaya, F., Özkök,F., Sünnetçioğlu, A. ve Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi. Detay Yayıncılık, Ankara.
|
15 |
Genel tekrar
|
|
|