| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Dersin içeriği ve hedefleri hakkında bilgilendirme ve tanışma.
|
|
Sanat ve Gastronomi İlişkisinin Kısa Tarihi - Muzaffer YILMAZ, Literatürk Akademia Yayınları.
|
| 2 |
Sanatın tanımı ve sanatla ile ilgili literatürün incelenmesi
|
|
Sanat ve Gastronomi İlişkisinin Kısa Tarihi - Muzaffer YILMAZ, Literatürk Akademia Yayınları.
|
| 3 |
Gastronomi ve sanat ilişkisi
|
|
Sanat ve Gastronomi İlişkisinin Kısa Tarihi - Muzaffer YILMAZ, Literatürk Akademia Yayınları.
|
| 4 |
Resim sanatında gastronomik unsurlar
|
|
Sanat ve Gastronomi İlişkisinin Kısa Tarihi - Muzaffer YILMAZ, Literatürk Akademia Yayınları.
|
| 5 |
Fotoğrafçılıkta gastronomi unsurları
|
|
Sanat ve Gastronomi İlişkisinin Kısa Tarihi - Muzaffer YILMAZ, Literatürk Akademia Yayınları.
|
| 6 |
Heykelcilikte gastronomi unsurları
|
|
Sanat ve Gastronomi İlişkisinin Kısa Tarihi - Muzaffer YILMAZ, Literatürk Akademia Yayınları.
|
| 7 |
Gastronominin uygulama alanlarında sanatın yeri
|
|
Sanat ve Gastronomi İlişkisinin Kısa Tarihi - Muzaffer YILMAZ, Literatürk Akademia Yayınları.
|
| 8 |
Ara Sınav
|
|
|
| 9 |
Restoranlarda sanatın kullanımı
|
|
Sanat ve Gastronomi İlişkisinin Kısa Tarihi - Muzaffer YILMAZ, Literatürk Akademia Yayınları.
|
| 10 |
Restoran atmosferinde sanatın kullanımı
|
|
Sanat ve Gastronomi İlişkisinin Kısa Tarihi - Muzaffer YILMAZ, Literatürk Akademia Yayınları.
|
| 11 |
Türk Mutfak Kültüründe sanatın yeri
|
|
Sanat ve Gastronomi İlişkisinin Kısa Tarihi - Muzaffer YILMAZ, Literatürk Akademia Yayınları.
|
| 12 |
Uluslararası Mutfak Kültürlerinde sanatın kullanımı
|
|
Sanat ve Gastronomi İlişkisinin Kısa Tarihi - Muzaffer YILMAZ, Literatürk Akademia Yayınları.
|
| 13 |
Gastronomide yeni eğilim olarak sanatın kullanımı
|
|
Sanat ve Gastronomi İlişkisinin Kısa Tarihi - Muzaffer YILMAZ, Literatürk Akademia Yayınları.
|
| 14 |
Gastronomi ve sanatın birleşiminin sonuçları
|
|
Sanat ve Gastronomi İlişkisinin Kısa Tarihi - Muzaffer YILMAZ, Literatürk Akademia Yayınları.
|
| 15 |
Genel tekrar
|
|
|