Week | Topics | Study Materials | Materials |
1 |
Historical Development and New Trends in Gastronomy
|
|
|
2 |
History of Gastronomy and Development of Food and Beverage Management
|
|
Akbaba, A. & Çetinkaya, N. (2018). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
3 |
New Trends in Gastronomy
|
|
Akbaba, A. & Çetinkaya, N. (2018). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık, Ankara.
Özdoğan, O. N. (2016). Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler I, Detay Yayıncılık Ankara
|
4 |
Street Foods / Exotic Foods / Edible Flowers and Edible Insects
|
|
Akbaba, A. & Çetinkaya, N. (2018). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık, Ankara.
Özdoğan, O. N. (2016). Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler I, Detay Yayıncılık Ankara
|
5 |
Ethnic and Thematic Restaurants
|
|
Akbaba, A. & Çetinkaya, N. (2018). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
6 |
Next Generation Taverns
|
|
Akbaba, A. & Çetinkaya, N. (2018). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
7 |
Food Styling and Photography
|
|
Akbaba, A. & Çetinkaya, N. (2018). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
8 |
MID TERM
|
|
|
9 |
New Nutrition Trends
|
|
Sarıışık, M. (2017). Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi, Detay Yayıncılık Ankara.
|
10 |
Gastronomy and Agriculture
|
|
Durlu Özkaya, F.; Özkök, F.; Sünnetçioğlu, A. & Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
11 |
Sustainable Gastronomy and Green Restaurants
|
|
Durlu Özkaya, F.; Özkök, F.; Sünnetçioğlu, A. & Sünnetçioğlu, S. (2021). Sürdürülebilir Gastronomi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
12 |
Gastronomy Tourism
|
|
Akbaba, A. & Çetinkaya, N. (2018). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
13 |
Reflections of gastronomy within the scope of cultural heritage and international relations
|
|
Akbaba, A. & Çetinkaya, N. (2018). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
14 |
Geographical Indication
|
|
Akbaba, A. & Çetinkaya, N. (2018). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
15 |
Gastronomy and Digitalization
|
|
Güner, D. ve Aydoğdu, A. (2022). Gastronomi Alanındaki Teknolojik Gelişmelere Yönelik Bir Değerlendirme: Dijital Gastronomi, Aydın Gastronmy, 6(1), 17-28.
Mutlu Öztürk, H. (2020). Teknolojik Gelişmeler ve Gastronomi Alanına Yansımaları: Gastronomi 4.0, Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, 4(2), 222-239.
Yıldız, E. ve Davutoğlu, N. A. (2020). Turizm 4.0'dan Gastronomi 4.0'a Giden Yolda: Geleceğin Restoranları ve Yönetimi, Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi, 109, 301-318.
|