| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Fermentasyonun tanımı ve tarihçesi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
| 2 |
Fermantasyon ve mikroorganizma
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
| 3 |
Malt ve bira üretim teknolojisi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
| 4 |
Malt ve bira üretim teknolojisi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
| 5 |
Şarap üretim teknolojisi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
| 6 |
Şarap üretim teknolojisi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
| 7 |
Sirke üretim teknolojisi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
| 8 |
Ara Sınav
|
|
|
| 9 |
İspirto üretim teknolojisi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
| 10 |
Yüksek alkollü içkiler teknolojisi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
| 11 |
Turşu teknolojisi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
| 12 |
Zeytin üretim teknolojisi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
| 13 |
Fermente süt ürünlerinin üretimi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
| 14 |
Fermante et ürünlerinin üretimi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
| 15 |
Genel tekrar
|
|
|