Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Fermentasyonun tanımı ve tarihçesi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
2 |
Fermantasyon ve mikroorganizma
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
3 |
Malt ve bira üretim teknolojisi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
4 |
Malt ve bira üretim teknolojisi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
5 |
Şarap üretim teknolojisi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
6 |
Şarap üretim teknolojisi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
7 |
Sirke üretim teknolojisi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
8 |
Ara Sınav
|
|
|
9 |
İspirto üretim teknolojisi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
10 |
Yüksek alkollü içkiler teknolojisi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
11 |
Turşu teknolojisi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
12 |
Zeytin üretim teknolojisi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
13 |
Fermente süt ürünlerinin üretimi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
14 |
Fermante et ürünlerinin üretimi
|
|
McNeil, B., Harvey, L. 2008. Pratik Fermantasyon Teknolojisi, Chichester, England ; Hoboken, NJ : Wiley.
|
15 |
Genel tekrar
|
|
|