| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
İstanbul mutfak kültürünün tanıtılması
|
|
Çok Kültürlü İstanbul Mutfağı, İlhan Eksen. Everest Yayınları
|
| 2 |
Meze kültürünün tanıtılması
|
|
Çok Kültürlü İstanbul Mutfağı, İlhan Eksen. Everest Yayınları
|
| 3 |
İstanbul mutfağında kullanılan malzeme ve teknikler
|
|
Çok Kültürlü İstanbul Mutfağı, İlhan Eksen. Everest Yayınları
|
| 4 |
İstanbul mutfağında çorbalar
|
|
Çok Kültürlü İstanbul Mutfağı, İlhan Eksen. Everest Yayınları
|
| 5 |
İstanbul mutfağında soslar
|
|
Çok Kültürlü İstanbul Mutfağı, İlhan Eksen. Everest Yayınları
|
| 6 |
İstanbul mutfağında mezeler
|
|
Çok Kültürlü İstanbul Mutfağı, İlhan Eksen. Everest Yayınları
|
| 7 |
İstanbul mutfağında garnitürler
|
|
Çok Kültürlü İstanbul Mutfağı, İlhan Eksen. Everest Yayınları
|
| 8 |
Ara Sınav
|
|
|
| 9 |
İstanbul mutfak kültüründe et yemekleri
|
|
Çok Kültürlü İstanbul Mutfağı, İlhan Eksen. Everest Yayınları
|
| 10 |
İstanbul mutfak kültüründe tavuk yemekleri
|
|
Çok Kültürlü İstanbul Mutfağı, İlhan Eksen. Everest Yayınları
|
| 11 |
İstanbul mutfak kültüründe balık yemekleri
|
|
Çok Kültürlü İstanbul Mutfağı, İlhan Eksen. Everest Yayınları
|
| 12 |
İstanbul mutfak kültüründe pilavlar
|
|
Çok Kültürlü İstanbul Mutfağı, İlhan Eksen. Everest Yayınları
|
| 13 |
İstanbul mutfak kültüründe tatlılar
|
|
Çok Kültürlü İstanbul Mutfağı, İlhan Eksen. Everest Yayınları
|
| 14 |
İstanbul mutfak kültüründe sunum teknikleri
|
|
Çok Kültürlü İstanbul Mutfağı, İlhan Eksen. Everest Yayınları
|
| 15 |
Ders tekrarı
|
|
|