Yarıyıl | Kodu | Adı | T+U+L | Kredi | AKTS |
6 | GST340 | Staj I | 3+0+0 | 3 | 6 |
Dersin Dili
|
Türkçe
|
Dersin Düzeyi
|
Lisans
|
Bölümü / Programı
|
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
|
Öğrenim Türü
|
Örgün Öğretim
|
Dersin Türü
|
Seçmeli
|
Dersin Amacı
|
Mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek
|
Dersin İçeriği
|
Teorik ve pratik bilgilerin uygulanması
|
Dersin Yöntem ve Teknikleri
|
|
Ön Koşulları
|
Yok
|
Dersin Koordinatörü
|
Dr. Öğretim Üyesi Ayşen ÇOBAN DİNÇSOY aysen.dincsoy@gedik.edu.tr
|
Dersi Verenler
|
Yok
|
Dersin Yardımcıları
|
Yok
|
Dersin Staj Durumu
|
Var
|
Ders Kaynakları
Kaynaklar
|
''Gastronomicom'' Cookin and pastry training 1 Michelin Star Level Özge Samancı (2017).“1880 - Yeni Yemek Kitabı''.
|
|
''Gastronomicom'' Cookin and pastry training 1 Michelin Star Level
|
|
Sektörel alanlar
|
|
-
|
|
-
|
Ders Yapısı
Matematik ve Temel Bilimler
|
%0
|
|
Mühendislik Bilimleri
|
%0
|
|
Mühendislik Tasarımı
|
%0
|
|
Sosyal Bilimler
|
%100
|
|
Eğitim Bilimleri
|
%0
|
|
Fen Bilimleri
|
%0
|
|
Sağlık Bilimleri
|
%0
|
|
Alan Bilgisi
|
%100
|
|
|
Planlanan Öğrenme Aktiviteleri ve Metodları
Etkinlikler ayrıntılı olarak "Değerlendirme" ve "İş Yükü Hesaplaması" bölümlerinde verilmiştir.
Değerlendirme Ölçütleri
Yarıyıl Çalışmaları
|
Uygulama
|
1
|
%
100
|
Toplam :
|
1
|
%
100
|
AKTS Hesaplama İçeriği
Etkinlik
|
Toplam İş Yükü (Saat)
|
Uygulama
|
1
|
14
|
14
|
Toplam İş Yükü
| |
|
AKTS Kredisi : 0
14
|
Dersin Öğrenme Çıktıları: Bu dersin başarılı bir şekilde tamamlanmasıyla öğrenciler şunları yapabileceklerdir:
Sıra No | Açıklama |
1
| Bilgi birikimleri uygulama ile birleştirilir |
2
| Mesleki alanda farklı uygulama yapma imkanı kazanırlar |
3
| Farklı tekniklerin görülme imkanı olur |
4
| İş disiplini, ekip çalışması ve zaman yönetimi konusunda imkan sağlar. |
Ders Konuları
Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Belirtilen staj yerine göre değişkenlik göstermektedir.
|
|
|
Dersin Program Çıktılarına Katkısı
Katkı Düzeyi: 1: Çok Düşük 2: Düşük 3: Orta 4: Yüksek 5: Çok Yüksek
https://obs.gedik.edu.tr/oibs/bologna/progCourseDetails.aspx?curCourse=211179&curProgID=5713&lang=tr