Dersin Ayrıntıları
YarıyılKoduAdıT+U+LKrediAKTS
6GST340Staj I3+0+036

Dersin Detayları
Dersin Dili Türkçe
Dersin Düzeyi Lisans
Bölümü / Programı Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğrenim Türü Örgün Öğretim
Dersin Türü Seçmeli
Dersin Amacı Mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek
Dersin İçeriği Teorik ve pratik bilgilerin uygulanması
Dersin Yöntem ve Teknikleri
Ön Koşulları Yok
Dersin Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Ayşen ÇOBAN DİNÇSOY aysen.dincsoy@gedik.edu.tr
Dersi Verenler Yok
Dersin Yardımcıları Yok
Dersin Staj Durumu Var

Ders Kaynakları
Kaynaklar ''Gastronomicom'' Cookin and pastry training 1 Michelin Star Level
Özge Samancı (2017).“1880 - Yeni Yemek Kitabı''.
''Gastronomicom'' Cookin and pastry training 1 Michelin Star Level
Sektörel alanlar
-
-

Ders Yapısı
Matematik ve Temel Bilimler %0
Mühendislik Bilimleri %0
Mühendislik Tasarımı %0
Sosyal Bilimler %100
Eğitim Bilimleri %0
Fen Bilimleri %0
Sağlık Bilimleri %0
Alan Bilgisi %100

Planlanan Öğrenme Aktiviteleri ve Metodları
Etkinlikler ayrıntılı olarak "Değerlendirme" ve "İş Yükü Hesaplaması" bölümlerinde verilmiştir.

Değerlendirme Ölçütleri
Yarıyıl Çalışmaları Sayısı Katkı
Uygulama 1 % 100
Toplam :
1
% 100

 
AKTS Hesaplama İçeriği
Etkinlik Sayısı Süre Toplam İş Yükü (Saat)
Uygulama 1 14 14
Toplam İş Yükü   AKTS Kredisi : 0 14

Dersin Öğrenme Çıktıları: Bu dersin başarılı bir şekilde tamamlanmasıyla öğrenciler şunları yapabileceklerdir:
Sıra NoAçıklama
1 Bilgi birikimleri uygulama ile birleştirilir
2 Mesleki alanda farklı uygulama yapma imkanı kazanırlar
3 Farklı tekniklerin görülme imkanı olur
4 İş disiplini, ekip çalışması ve zaman yönetimi konusunda imkan sağlar.


Ders Konuları
HaftaKonuÖn HazırlıkDökümanlar
1 Belirtilen staj yerine göre değişkenlik göstermektedir.


Dersin Program Çıktılarına Katkısı
P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 P8 P9 P10 P11 P12 P13 P14 P15 P16
Tüm 3
Ö1 4 4 3 5 5 5 4 3
Ö2 5 4 5
Ö3
Ö4

Katkı Düzeyi: 1: Çok Düşük 2: Düşük 3: Orta 4: Yüksek 5: Çok Yüksek


https://obs.gedik.edu.tr/oibs/bologna/progCourseDetails.aspx?curCourse=211179&curProgID=5713&lang=tr