Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
İkram ve banket etkinliklerinin tanımı
|
|
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Doğan, Murat. Nobel Yayıncılık
|
2 |
Banket etkinliklerinin türleri
|
|
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Doğan, Murat. Nobel Yayıncılık
|
3 |
Banket etkinliklerinde destinasyon planlaması
|
|
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Doğan, Murat. Nobel Yayıncılık
|
4 |
Banket etkinliklerinde finansal planlama
|
|
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Doğan, Murat. Nobel Yayıncılık
|
5 |
Banket etkinliklerinde pazarlama ve tanıtım faaliyetleri
|
|
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Doğan, Murat. Nobel Yayıncılık
|
6 |
Etkinliğin ömrü: Doğuş, Yaşam ve Son
|
|
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Doğan, Murat. Nobel Yayıncılık
|
7 |
Banket etkinliklerinde insan kaynakları yönetimi
|
|
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Doğan, Murat. Nobel Yayıncılık
|
8 |
Ara Sınav
|
|
|
9 |
Banket etkinliklerinde risk yönetimi
|
|
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Doğan, Murat. Nobel Yayıncılık
|
10 |
Banket etkinliklerinde kriz yönetimi
|
|
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Doğan, Murat. Nobel Yayıncılık
|
11 |
Banket etkinliklerinde raporlama ve değerlendirme
|
|
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Doğan, Murat. Nobel Yayıncılık
|
12 |
Banket etkinliklerinde tema tasarımı ve SWOT analizi
|
|
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Doğan, Murat. Nobel Yayıncılık
|
13 |
Banket etkinliklerinde örnek vakalar
|
|
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Doğan, Murat. Nobel Yayıncılık
|
14 |
Banket etkinliklerinde örnek vakalar
|
|
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Doğan, Murat. Nobel Yayıncılık
|
15 |
Genel Tekrar
|
|
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Doğan, Murat. Nobel Yayıncılık
|